Den bästa inställningen för en GPR Stabilizer

GPR stabilisatorerna STYRDÄMPARE avsedda för användning på off-road och road motorcyklar racing, är de enheter som används i racing villkor såsom Isle of raser Man TT och den australiska Superbike Championship. De olika versionerna av GPR stabilisatorer som finns är konstruerade, tillverkade och transporteras genom GPR anläggningen i San Diego, Kalifornien. Stabilisator

Användningen av en styrdämpare eller stabilisator är utformad för att minska problemen med den främre änden eller huvudet av motorcykeln skakar när du kör med hög hastighet, enligt Surfside Moto. Head skaka, även känd som tank slappers, utvecklas i hög hastighet och kan minskas genom att en GPR stabilisator till en hård eller mjuk inställning beroende på vägbanan och motorcykelns hastighet. GPR stabilisatorer är utformade för att vara liten och lätt att minska problemen när de ansluts till de främre gafflarna på en motorcykel. Samtliga stabilisatorer tillverkas av GPR är utformade för att vara Addera inställningar

justerbar, med numrerade inställningar placerade på kroppen av stabilisatorn endast som referens. Varje stabilisator kan justeras till en mjuk eller hård miljö, med lägre numrerade inställningar är de mjukare inställningar och en högre siffra är det svårare-hantering inställningar, enligt GPR. Valet av det bästa eller önskad inställning görs på grund av valet och krav för enskilda ryttare, som använder de numrerade referenser och fysiska känslan av motorcykeln att besluta om deras bästa inställningen.
Ändringar

För att ändra inställningarna för en GPR stabilisator, är kroppen av stabilisatorn utformad med en ratt som kan vridas 360 grader åt vänster eller höger för att ändra styvheten av stabilisatorn på framgaffel av motorcykeln. Varje grad av rörelse förändrar inställningen för stabilisatorn, även om V4 GPR stabilisator, till exempel, har 20 inställningar refereras på den del tänkt som en vägledning för ryttaren.
Använd

GPR stabilisatorer är utbytbara från smuts cyklar till gatan motorcyklar i de flesta fall, enligt GPR. Men vissa modeller av GPR stabilisatorer är inte utbytbara, såsom V3 modell som är avsedd endast för användning på smuts eller off-road motorcyklar. GPR stabilisatorn är en fluid-baserat system som kräver årlig service och underhåll, med vätskor och tätningen i systemet de viktigaste områdena inspekteras under tjänsten. GPR tjänster och upprätthåller sina egna stabilisatorer och kan ändra sina inställningar på individuell basis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111301.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.