Hur man lägger in en Seat Cover på en Dirt Bike

Bilklädsel är ett bra sätt att förbättra inte bara utseendet utan också åkkomforten i din smuts cykeln. Många klädslar har bra grepp alternativ som hjälper ryttare få extra kontroll i hörnen, och när ridvägar. Processen att sätta nya klädslar på smuts cyklar är helt enkelt, och kräver bara några vanliga verktyg. Saker du behöver
Standard Hylsnyckelsats
liten skruvmejsel
Industrial grade häftpistol
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna smuts cykel säte med skruva stolens montering bultarna med en hylsnyckel. I många fall är dessa bultar nås under motorcykelns plast sidopanel.
2

Lie stolen upp och ned på en plan yta. Addera 3

bort stolens aktuella sittunderlag genom att dra dess klammer med hjälp av en skruvmejsel. Denna process, även om det kan vara jobbigt ibland, krävs för ett bra sittunderlag installation.
4

Vänd stolen över, och placera den nya klädseln över sätet. Sträck sittunderlag över ytan, med särskild uppmärksamhet på hur det skulle passa. Börja med att fästa klädseln med flera häftklamrar under stolens framsida.
5

Arbeta dig runt under stolen, säkra nya klädseln med en häftklammer varje tum. Var noga med att sträcka höljet så mycket som möjligt för att förhindra krusningar och gupp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106315.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.