Hur man tar bort Emblem från tanken på en Honda VTX 1300

Honda 1300VTX motorcyklar komma fabriksutrustad med en ganska stor Honda vinge emblem på varje sida av gastank. Medan vissa Honda ägare och entusiaster älskar dessa flashiga krom vingar, andra föredrar att deras gastankar vara fri från emblem för en renare, elegant utseende. Om du vill att bensintanken på din 1300VTX vara emblem-fri, det finns ingen anledning att betala en body shop för att göra jobbet. Du kan ta bort emblem själv med lite tålamod och omsorg. Saker du behöver
slagtork
Tandtråd
WD-40, Goo Gone eller liknande
ren trasa
isopropylalkohol
Visa fler instruktioner

1

Park din motorcykel utanför om det är en varm dag. Se till att placera den så att solen skiner direkt på emblemet du vill ta bort. Låt emblemet varm i solen i 15 eller 20 minuter. Värmen börjar mjukna limmet som håller emblemet på bensintanken.
2

blåser varm luft på emblemet med hårtork inställda på hög. Gör detta för fyra eller fem minuter för att ytterligare mjuka upp limmet. Detta steg är särskilt viktigt om det är kallt eller regnar ute och du inte kan slutföra steg ett. Motstå frestelsen att använda en värmepistol istället för en hårtork. Varmluftspistol är mycket varmare och mer kraftfulla och kan smälta färgen på din bensintank.
3

Fatta en lång bit av tandtråd med båda händerna, en hand på varje ände. Linda den runt pekfingrarna för stabilitet. Använd handskar för att skydda fingrarna, om så önskas. Skjut tandtråd bakom emblemet, och använda en mild back-och återgående rörelse för att försiktigt skära genom lim på baksidan av emblemet. Du kan behöva värma emblemet med hårtorken om limmet blir sval och hårdnar.
4

Häll lite WD-40, Goo Gone eller något liknande lösningsmedel på en ren trasa och torka av den över eventuell kvarvarande lim. Du kan behöva upprepa detta steg ett par gånger tills du har tagit bort alla spår av lim.
5

Använd isopropylalkohol för att ta bort eventuella oljiga rester från lösningsmedel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109653.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.