Hur man använder Downs Motorcykel Slips

Använda spännband är praktiskt taget det enda effektiva sättet att säkra motorcyklar. Dock är det rätt installation krävs för att dessa ska fungera som ett säkert sätt att säkra cyklar. Genom att ha rätt plats, rätt fästen och rätt placering med tie-down ändar, kan du snabbt och enkelt få din motorcykel redo för transport. Instruktioner
1

Hitta eller installera stål öglor, konsoler eller någon annan enhet i din lastbil eller släpvagn för att säkra motorcykeln. Placera dessa nära till en vertikal kant för att stoppa trycket.
2

Dra motorcykeln upp mot den vertikala kanten. Se till att det finns gott om utrymme till vänster och höger om cykeln, för om något vidrör plast, säte eller ram, kan det bära lätt ytan på grund av resa vibrationer.
3

Säkra spännband på öglorna eller konsoler och på den inre delen av styret på motorcykeln. Se till att de är i ett läge där de inte glider av.
4

Cinch ner remmarna tills suspensionen på motorcykeln är helt komprimerad. Denna komprimering kommer att hålla spännband tight och hålla motorcykeln glider runt.
5

När motorcykeln har transporterats, lossa spännband. Om du lämnar dem tätt under lång tid, kan suspensionen på motorcykeln blir försvagade och äventyras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106221.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.