Hur man tar bort kompensationsberäkning Sprocket på en Harley-Davidson

ligger strax innanför den primära Kedjehus på din Harley-Davidson är den kompenserande drevet ansvarar för att minimera ryck på din motorcykel vid lägre hastigheter. Den fungerar tillsammans med kopplingen montering och den primära kedjan för att säkerställa att motorcykeln fungerar smidigt. Ersättning av den kompenserande kedjehjulet är sällsynt, eftersom det är endast nödvändigt om tänderna slits ner. Du kan identifiera de utslitna tänder med ett högt ljud i den yttre primära. Saker du behöver
Standard skiftnyckel som
Standard Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Ball insexnyckel med förlängning
Standard skruvmejselsats
insexnyckel
kvarhållningsring tång
Primär enhet låsverktyg
Breaker bar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln genom att ta bort skruven och muttern på baksidan av sätet. Detta är bulten som ansluter sitsen till bakskärmen.
2

Ta bort den magnetiska oljepluggen med en skiftnyckel från undersidan av yttre primära Kedjehus placerad på vänster sida av motorcykeln. Dränera vätska i ett uppsamlingskärl.
3

bort både förare och passagerare brädorna från vänster sida av motorcykeln. Golvbrädorna ansluta till motorcykeln med en socket skruv med låsbricka och plan bricka. För att ta bort, använd en 3/8-tums boll insexnyckel med förlängning. Ta bort både den övre och undre sexkantbultarna med en skiftnyckel och en socket.
4

Ta övergången stången från växelspaken med en skiftnyckel. Ta bort insexskruvarna från tå och häl spakarna shifter med en vanlig skruvmejsel.
5

Ta bort den yttre primära Kedjehus genom att ta bort de 10 Allen-skruvar med en insexnyckel. När bort, ställa den yttre Kedjehus undan.
6

Lossa bulten som håller enheten kedjespännaren med en vanlig skiftnyckel. Sänk montering kedjespännaren så att skaderegleraren skon ligger plant på den inre primära Kedjehus.
7

Ta bort låsringen från kopplingsnavet med kvarhållningsring tång. Också avlägsna pull låsmuttern release platta och justerskruv med en skiftnyckel. Infoga en primär enhet låsverktyg in tänderna på kompenserande drevet
8

. Vrid drevet moturs med en breaker bar och uttag. Vrid muttern tills det lossnar.
9

in primära verktyget startspärr in tänderna på kopplingen drevet. Vrid huvudaxeln kopplingsnavet medurs med en breaker bar och uttag. Vrid muttern tills det lossnar.
10

Ta drevet locket och skjuta cam för hand när du tar bort den kompenserande och kopplingen nötter kedjehjul.
11

bort kopplingen , kompenserande drevet, primär kedjan och axeländen för hand. De kommer att förbli en enda enhet gång bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110479.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.