Hur man installerar Headlight Bulb för en 2006 Harley Davidson Softail Standard

Med inga synliga medel att förändra en utbränd strålkastarlampa, många ägare av Harley-Davidsons Softail Standard motorcykel förlitar sig på sin lokala återförsäljare för att göra jobbet åt dem. Detta innebär vanligtvis en nominell avgift för sin tid och tjänster, pengar som kan användas bättre på annat håll. Istället, ta dig tid att lära sig att hantera detta till synes komplicerad uppgift och spara de pengar som du skulle ha betalat för något annat. Bara vara säker på att inte röra vid glaset avsnitt av din nya lampan med fingrarna eller måste du köpa en annan lampa. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
H4 strålkastare glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Använd en stjärnskruvmejsel, avlägsna panhead bulten som håller strålkastaren trimringen till strålkastare skalet. Lyft botten trimringen uppåt tills den släpper från fångsten fliken på överläppen av strålkastarens skalet.
2

Dra strålkastarenheten ur strålkastaren skalet. Dra gummi damm starta upp från den bakre delen av strålkastarenheten att avslöja glödlampan. Addera 3

Lossa kablaget från baksidan av lampan. Pressa sidorna av lampan hållarstiftet ihop och svinga den utåt för att frigöra lampan. Släng den gamla glödlampan.
4

Sätt i en ny glödlampan i strålkastaren montering och lås fast den med lastappen. Återanslut ledningsnätet och byt dammskon.
5

Skjut strålkastarenheten i strålkastaren skalet. Fäst toppen av trimringen till anslagsfliken ovanpå strålkastarens skalet och sänka den på plats. Sätt i och dra åt panhead skruven med en stjärnskruvmejsel för att säkra täckring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106928.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.