Hur man installerar Stänkskydd på en motorcykel

Motorcykel stänkskydd erbjuda skydd på vägarna. Stänkskydd skyddar bakskärmen på din motorcykel från bucklor och korrosion samtidigt hålla en tydlig linje vision öppen för förarna bakom dig. När du reser på vägen, sparkar din motorcykel oavsiktligt upp lera, vatten och grus som råkar korsa din bana. Du kanske inte märker dessa hinder, men de drivkrafter kommer du inte uppskattar dem kollidera med vindrutan och lämnar sprickor som följd. Om motorcykeln inte har stänkskydd, kan du installera stänkskydd på din bakskärm med en eftermarknad Stänkskydd. Saker du behöver
Stänkskydd
Maskeringstejp
Hålslag
Hammer
träskiva
Elektronisk borrmaskin
Blandade borr
sexkantsnyckel
Socket skiftnyckel
Assorted sockets
Visa fler instruktioner
1

Öppna Stänkskydd och lokalisera stänkskyddet bar borrstyrningen. Baren har tre uppsättningar av tre hål och en skåra på ena änden. Den återstående änden av stången är böjd.
2

Placera baren vinkelrätt mot den nedre kanten av bakskärmen med den böjda änden av baren fodrade mot nederkanten och spårade änden pekar uppåt. Addera 3

Tejpa hörnen i baren på plats på stänkskärmen.
4

Ställ den spetsiga änden av hålslag innanför det översta hålet på den andra uppsättning av hål i baren. Hammer den platta änden av hålslag att beskriva hålet med ett indrag. Indrag de återstående två hålen i den andra uppsättningen av hål med samma metod.
5

Håll träskiva mellan bakhjulet och stänkskärmen. Läs instruktionerna som medföljde Stänkskydd till information om korrekt borrstorlek att använda, eftersom storleken varierar för varje sats. Borra hål i de försänkta hålen du gjorde i föregående steg.
6

Borra genom samma hål med en bredare borr för att öka storleken av hålen. Läs instruktionerna som medföljde Stänkskydd till information om den exakta storleken av den nödvändiga borr, eftersom storleken kommer att variera för varje sats.
7

Ta bort tejpen som håller svärdet till fender och ställa svärdet åt sidan. Dra träskiva ut från mellan bakhjulet och framskärm och ställ den åt sidan. Sätt i stänkskydd på undersidan av den bakre stänkskärmen. Rikta in hålen på stänkskyddet med de hål som du har borrat i framskärmen.
8

Skjut locket bulten i övre mitten hålet i stänkskyddet och genom motsvarande hål du har borrat in i fender . Skruva fast locket på plats med sexkantsnyckel.
9

Skjut brickan ner på trådning av locket bulten. Vrid muttern på gängan för locket bulten manuellt.
10

Upprepa steg 8 och 9 för att installera de återstående skruvarna genom hålen i stänkskyddet och borrade hål i bakskärmen. Skjut brickorna på de gängade delarna av bultarna och vrid muttrar på th gängade delar av bultarna.
11

Skjut änden av insexnyckel som i mitten av det övre locket bulten. Säkra muttern ordentligt med hylsnyckel och uttag samtidigt som du håller insexnyckel ner. Upprepa för att säkra de återstående bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111442.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.