Hur du jämför motorcykelhjälmar

När man rider en motorcykel, det finns mer potential för kroppen att bli skadad eftersom det inte finns några dörrar för att ge skydd. Också fler olyckor involverar motorcyklar eftersom de kan ibland vara svårt att se på vägen, vilket är varför det är viktigt att skydda huvudet. Falla från en motorcykel går 65 miles i timmen ger dig inte mycket av en chans att undvika att få hjärnskador, speciellt om du inte bär hjälm. Hjälmar varierar i kvalitet och design, vilket är varför du bör veta hur man kan jämföra motorcykelhjälmar. Instruktioner
Hur du jämför motorcykelhjälmar
1

Kontrollera att hjälm är certifierad av USA: s Department of Transportation (DOT). Den DOT labbtester hjälmar för att säkerställa att de uppfyller säkerhetskraven.
2

Självtest hjälmen för att säkerställa att det inte kommer att lossna i ditt huvud. Placera hjälmen på huvudet och säkra hakrem. Försök sedan att lyfta hjälmen av huvudet och rulla den framåt. Det kan skada dina öron, men du bör inte kunna dra bort det. Detta självtest kan du avgöra om hjälmen kommer att stanna en när du får på och av cykeln.
3

Kontrollera passningen av hjälmen. Hjälmar ska krama huden. Du vill inte ha det så tätt att det är obekvämt, men du inte vill att det ska glida av. Skaka på huvudet fram och tillbaka och från sida till sida för att se till att hjälmen inte trängs. Full hjälmar bör utgöra nära dina kinder och sidorna av huvudet.
4

Bestäm vilken hjälm ger dig den bästa täckningen och komfort. Full ansiktsskärmar kan skydda dina ögon från skräp, och denna typ av hjälm ibland har lufthål för att hjälpa till med cirkulation av kall luft. Priserna varierar mellan stilar och beror på vilka funktioner hjälmen har, men du kanske måste betala mer för en hjälm som känns skräddarsydd.
5

Tänk utseendet på hjälmen. Ljusa färger och iögonfallande design kan hindra dig från att hamna i en olycka eftersom bilarna kommer att märka dig mer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106212.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.