Yamaha RT100 specifikation

Yamaha RT100 är en dirtbike som byggdes för yngre ryttare som just är på väg in i världen av off-road körning. Styret av 2000 års Yamaha RT100 är enkla, med endast de församlingar Handbroms monterade. Unga ryttare kan utveckla sina färdigheter i ridning på denna medelstora cykel utan över-utmanas av ansträngningen att hålla cykeln under kontroll. Cykeln hade en MSRP av $ 2049 när den först släpptes. Motor och växellåda

97cc motor driver Yamaha RT100 över hopp och plana ytor. Motorn är en tvåtaktsmotor med en 6,7:1 kompressionsförhållande. Den 5-växlade växellådan i Yamaha RT 100 är manuell, med en fot koppling att växla. En kedja används för att flytta de redskap i den slutliga drivaggregatet. Bränsletanken av Yamaha RT100 rymmer 1.3 liter gas.
Fjädring och bromsar

Bromsarna på Yamaha RT100 dirt bike är trumbromsar på både fram-och bakhjulen. Den främre änden suspensionen är gjord av en teleskopisk gaffel och har upp till 4,3 inches av resor att absorbera stötar och förhindra förarens armar från att ta emot stötar. Den bakre upphängningen består av dubbla stötdämpare på vardera sidan av bakhjulet. De chocker kan flytta upp till 3,2 inches för att ge kontroll och hantering för cyklisten.
Storlek

Yamaha RT100 dirt bike är inte en lätt . Med en vikt på £ 161., Är denna cykel tung nog att utmana unga ryttare men är fortfarande inom kontroll. Cykeln är 70 inches lång från slutet av framskärmen till slutet av bakskärmen. Styret av Yamaha RT100 stå vid 38 inches från marken. Den övre delen av sätet är 28,7 inches från marken. Föraren av Yamaha RT100 har nästan 8 inches av markfrigången. Skarpa svängar och switchbacks kan utföras enkelt med cyklarna s 6,9 tums hjulbas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108561.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.