Så här ändrar Lager Pipes på en Harley-Davidson

Om du permanent ändra stock rören på din Harley-Davidson att göra det starkare, kan du kosta dig en massa pengar när det blir dags att få din motorcykel inspekteras. Du kan misslyckas utsläppen inspektion på grund av otillräcklig mottryck, och om de ändringar du har gjort är permanent, kan du behöva spendera hundratals dollar för att ersätta dina rör med rör som passerar kontrollen. Men du kan ändra dina rören på ett sätt som låter dig korrigera dem för bilprovning. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
långskaftad skruvmejsel
Ficklampa magnet
Teleskoprörelse (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera muttern på rörledningens botten ca 12 inches tillbaka från den bakre änden av avgasröret. Du kommer att hitta en mutter på varje rör.
2

Ta bort muttern med en hylsa och spärrskaft.
3

Skjut en lång, platt skruvmejsel i mitten av slutröret. Vinkla skruvmejseln så det pressar ned mot insidan av ändröret. Upprepa detta med det andra röret.
4

Dra skruvmejseln, tillsammans med metall baffel, ut ur avgasröret. Upprepa detta med det andra röret.
5

Leta metall baffel för bulten som säkrade baffeln till röret. Det ska komma ut med plattan. Upprepa detta med det andra röret.
6

Shine en ficklampa in i avgasröret och lokalisera bult. Skjut skruvmejsel eller en teleskopisk magnet i avgasröret och dra ut metallhöljet bult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108776.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.