Hur resa på små motorcyklar

Reser på en liten motorcykel kommer med unika svårigheter, men den har också många roliga grejer, och kan vara ganska ett äventyr. Små motorcyklar är det vanligt transportmedel i många andra länder, så om du reser i världen en liten motorcykel hjälper dig att passa in bland lokalbefolkningen. Små cyklar är också lättare att manövrera i trafiken och trångt vägar, eftersom de är lätt och kompakt. Med rätt förberedelser kan färdas på en liten motorcykel vara det bästa sättet att se världen. Instruktioner
1

Samla de objekt som du behöver för din resa. Uteslut något extra och fokusera på det allra nödvändigaste. Skära ner på mängden av objekt du sätta på din resa är det mest effektiva sättet att resa på en liten motorcykel.
2

Installera sadelväskor på din motorcykel. Även den minsta av motorcyklar kan nästan alltid passa någon sorts sadelväska. Om en sadelväska inte passar, överväga en tailbag, gastank väska eller ens bär ryggsäck.
3

Bestäm om du kommer camping eller vistas i hotellrum. Camping är mycket billigare, men vistas i ett hotellrum kräver att du bära mindre växel på din motorcykel. Föra mat är billigare än att äta ute, men också tar upp lagringsutrymme på din motorcykel.
4

Klänning i färgglada kläder när du reser, eftersom små motorcyklar är svårare att se.

5

Kontrollera de lokala lagarna i de stater eller länder du kommer att resa igenom på din motorcykel. Även de minsta motorcyklar ofta kräver att du har en licens och följa vissa krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108082.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.