Sportster Koppling Kontroll: Hur man installerar en Cover Gasket

Ta din Harley-Davidson Sportster omslag clutch inspektion är en vanlig praxis under rutinunderhåll, t.ex. koppling justeringar och vätskan förändras. Med tiden lockets tätningspackningen, som förhindrar överföring vätska från att sippra ut från locket, kommer att börja att bära och slutligen läcka. Byte av packning med varje vätska förändring kan förhindra att denna situation uppstår, kräver bara några minuter av din tid. Saker du behöver
Torx-27 bitars
Bit drivrutin
Clutch inspektion packning
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skruva av sex bultar längs kopplingen inspektionslucka omkrets, med en Torx-27 bit fäst en bit drivrutin. Dra kopplingen inspektionslucka bort från den primära luckan.
2

Dra kopplingens packning inspektionslucka ur sin ringed kanal i den primära luckan. Placera en ny packning i den primära lockets kanal.
3

Placera kopplingen inspektionslucka över packningen och på den primära luckan. Skruva lockets bultar löst på plats, med en Torx-27 bit och lite chaufför.
4

vridmoment koppligen inspektionslucka bultar till 90 pund-inches, med en Torx-27 bit kopplad till en momentnyckel. Följ ett korsvis mönster för att dra åt bultarna, börjar med den översta bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109026.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.