Hur man mäter körsträcka på en motorcykel med en Extra behållare

En reservtank är en praktisk funktion om du försöker att mäta din motorcykel bränsleeffektivitet. Om motorcykeln har en manuell anordning för växling från huvudtanken till reservtank, kan du mäta din motorcykel gas körsträcka genom att tanka på ett konsekvent sätt och genom att hålla några siffror i en logg. Instruktioner
1

Fyll din motorcykel till full. För att säkerställa att du lägger samma mängd gas i varje gång, pressa handtaget på bränslepumpen bara tills den första "klick".
2

Håll koll på dina miles rest, start från när du lämnar bensinstationen. Om du har en trippmätare, ställ in den på noll, annars skriva ner i en loggbok (eller bara på ett papper) antalet miles på den vanliga trippmätaren innan
3.

Ride tills din huvudsakliga bensintanken är tom. Motorcykeln Motorn stannar sedan.
4

Skriv ner antalet miles på din trippmätare eller den nuvarande ordinarie mätarställning. Växla sedan över till din reservtank och hitta ett ställe att tanka.
5

Refill din huvudsakliga tanken tills den första klick på pumphandtaget. När du är klar med bränslepåfyllning, skriv ner antalet liter från pumpens display.
6

Fördela miles (antingen trippmätaren läsning eller skillnaden mellan de två vanliga Vägmätaravläsningar) med antalet gallons det tog att fylla upp huvudtanken. Detta är din motorcykel bränsleeffektivitet i miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106164.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.