1986 Honda TRX 250 Specifikationer

TRX 250 Fourtrax var en off - road fyrhjulig ATV produceras av Honda 1986-1989 . Den var utformad för att tilltala både nybörjar ATV-entusiaster såväl som mer erfarna amatörer , och det lyfte några av Hondas mest avancerade tekniken i ATV designen på den tiden . Även om det sålde bra , blev det så småningom ersättas med Fourtrax 350 -modellen . Motor -och bränsletillförsel

TRX 250 drevs av en 246 cc tvåtaktsmotor med en Keihin 34 mm PJ oval - slide förgasare . Den hade en CDI tändning och en främre kickstart mekanism . Motorn hade ett kompressionsförhållande på 7,5 till 1.
Body and Transmission

TRX 250 hade en sex - växlad manuell växellåda . Fordonet hade 4,3 inches av markfrigång och vägde 328 £ . Dess squat designen gav det en kroppslängd på 71,9 inches och en bredd av 44,5 inches, och dess axelavstånd var 51 inches. Denna korta , breda makeup tillät det att krama marken under svängar eller under hala förhållanden .
Däck, bromsar och fjädring

Den främre hjulupphängningen bestod av dubbel A- armar med Pro - Link progressiv referensränta . Suspensionen innehöll också en avlägsen spjäll reservoar och 12 - väg komprimering och 21 - vägs justering rebound . Dubbla hydrauliska skivbromsar med dubbla - kolvsok var på framhjulen . Den bakre bromsen var en enda hydrauliska skivor med en tvilling - kolvsok . Framhjulen hade 10 - tums däck och bak hade 9 - tums däck med aluminium fälgar på fram och bak .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108571.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.