Marble Run Instruktioner

En "marmor run" är en sommar-lång händelse som är värd organisationer att samla in pengar för sin sak eller välgörenhet. Den marmor kör vanligtvis inriktad mot motorcykel entusiaster, men vem som helst kan delta. Motorcyklister njuta av att delta i marmor körs eftersom det ger dem en destination och en chans att komma ut med friends.Marble kör instruktionerna är så enkelt som att rida eller köra till tilldelade destinationer med din marmor run bok i handen. Körningen kommer att leda dig till nya destinationer där du kommer att se nya platser och få nya vänner. Inköp av Marble Run Book


Du måste hitta en organisation som är värd en marmor springa. Du kan oftast hitta en motorcykel organisation i ditt tillstånd som är värd för evenemanget varje år. Fråga andra motorcyklister om de vet vem är värd en händelse och där du kan köpa en bok.

Medlemmar av hosting organisation sälja böckerna. Företag som deltar i evenemanget har också böcker till försäljning. Dessa böcker brukar kosta $ 10,00 upp, beroende på organisationens tryckkostnader. Intäkterna från försäljningen av dessa böcker går till organisationens sak eller välgörenhet. Addera Vad finns i boken?

Marmor springa boken är fylld med platser du behöver att besöka när du går om dina resor marmor springa. Varje sida kommer att ha ett firmanamn och adress på den. Dessa företag kan vara allt från barer eller restauranger till bensinstationer eller butiker motorcykel. Det beror på hosting organisation. Alla dessa företag är i allmänhet inom en dags resa.
P Det är oftast små kartor och telefonnummer för att hjälpa dig hitta okända platser. De platserna är listade på ett sådant sätt att det är möjligt att besöka flera av de verksamheter i en dags tid, längs samma rutt eller i nära anslutning till varandra.
Komma Boka ifylld

Vid varje utsedd stopp kommer du antingen snurra ett hjul eller rita en marmor från en påse. Detta kommer att belöna dig färgen för just detta stopp. Verksamheten Ägare eller medarbetare kommer att signera din sida för dig och anger den färg du fick.

Du kan få tillsammans med flera vänner som också gör marmor springa och planera en dag av ridning tillsammans för att få din marmor körningen stannar slutförts. Syftet är att få så många av de sidor som fyllt i som möjligt före utgången av marmor springa händelsen. Boken kommer att berätta vilken dag och månad händelsen stängs. Addera Vad att göra med ifylld bok

Organisationen kommer att vara värd ett slut springa parti eller få tillsammans. Boken kommer att berätta när och var denna händelse kommer att hållas. Evenemanget består vanligen av en måltid, levande underhållning och dörrpris.

Du kommer att vända i din marmor körning bok i början av denna händelse. Varje marmor färg du har på dina sidor är värda ett förutbestämt antal poäng. De ansvariga kommer stämmer upp dina färger och belöna dig rätt antal poäng.
P Om du har fått det högsta antal poäng, kommer du att vinna ett pris eller ens en monetär utmärkelse. Vissa organisationer ut färgerna punkt belopp i boken, så att du har en god uppfattning om hur du gör. Andra föredrar att vänta tills natten av händelsen för att tilldela en punkt kategori till färgerna. Självklart, desto mer stoppar du gör på marmor loppet är desto högre poäng kommer att bli.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106458.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.