Hur Match Rev nedväxling en motorcykel

Att lära sig att rida en motorcykel korrekt och med den mest skicklighet och omsorg möjligt inte bara möjliggör en mer trevlig resa, men också en säkrare en. Matchande rev nedväxling är en av de tekniker som du behöver för att behärska denna färdighet och yttersta säkerhet. Instruktioner
1

Placera din mitten och pekfingret på frambromsen och din ring och pinky fingrar på gasreglaget. Detta kommer att bli en svår och obekväm position tills du får hand om det, men är nödvändigt för denna teknik. Detta är en bra teknik att använda i de lägre växlarna där det finns en större klyfta i utväxling.
2

Dra in kopplingen och välja nästa växel, när du börjar bromsa. Först prova detta vid låga hastigheter. Det är klokt att träna flytten utan i rörelse också att få rörelsen nedåt innan du försöker göra med de övriga rörelser ridning och balansera på motorcykeln.
3

bromsa mjukt, när motorvarvtalet, låt kopplingen tillbaka ut för att lägga i nästa växel. Målet är att matcha motorns varvtal så att de kommer att resa samma hastighet i lägre växel. Detta kommer att göra övergången och håller kopplingen glider onödan.
4

Trouble skjuta några reaktioner som du kan ha när du lär denna teknik. Om cykeln ryck framåt, låt dig kopplingen för fort. Om cykeln sakta ner snabbt, måste du låta motorn rev lite mer innan släppa ut kopplingen. Upprepa denna teknik varje gång du byta växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106165.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.