Hur öka hästkrafter på en Gold Wing

Honda Gold Wing är utan tvekan en av de mest populära touring motorcyklar tillgängliga idag. Många delar är tillgängliga inte bara för att förbättra dess prestanda och köregenskaper, men också för att förbättra utseendet och komforten i den redan bekväm maskin. Gold Wing s sexcylindriga motorn är konfigurerad främst att göra långväga ridning bekväm genom att eliminera buller och vibrationer. Genom handel utanför dessa två aspekter av hanteringen, kan du avsevärt förbättra Gold Wing prestanda. Saker du behöver
Låg begränsning avgassystem
Högpresterande bränslehanteringssystemet
kick-flow luftfilter
Visa fler instruktioner
1

Användning en skiftnyckel för att ta bort lager ljuddämparen. Ljuddämparen kapselns bulten är åtkomlig genom att ställa passagerarfotstöden i det övre läget. Unbolt dem och skjut dem tillbaka från avgasröret. Att ersätta ljuddämparen glider på plats och skruvar ner i samma position som den aktie. Byt fotstöden och bultar.
2

skruva isär stolen från ramen för att få tillgång till kabelnätet. Den bränslehanteringssystemet pluggar mellan kabelstammen och datorn. Ta den negativa batteripolen, sedan använda en skruvmejsel för att lossa spännet håller ledningsnätet i datorn. Anslut bränsle chip i datorn, anslut sedan kablaget till bränsle chip. Byt ut negativa batteripolen, sedan skruva fast ryggstödet på plats.
3

Öppna Gold Wing s luft lucka renare tillgång och ta bort filtret stock luften. De ersättande luftfilter glider på plats där original luftfilter var inrymt. Byt luften luckan renare tillgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110664.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.