Hur man installerar Front Sänkning Kit på Harley

Harley-Davidsons touring motorcyklar har ett rykte om en glupsk aptit för långväga åkattraktioner och är väl rustade för att säkerställa att ryttaren är bekväm medan i sadeln. Tyvärr kan avståndet från sadeln till asfalten skrämma kortare ryttare, som ska stå på tips av sina tår för att hålla motorcykeln upprätt vid stoppljus. Lyckligtvis erbjuder Harley-Davidson ett kit för att minska höjden på cykeln med en tum, som ger en stadig grund för den utmanas vertikalt. Installation, kräver dock en hel del teknisk fallenhet. Saker du behöver
Front Sänkning Kit (Del # 54.564-09) katalog Torx hylsnyckelsats
Hex Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Catch bassäng eller behållare Handdukar
eller trasor
gaffeltätning föraren
Gaffel olja (HD E-typ vätska)
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln på en hiss eller stå och ta bort den främre bromsok ( s), fender och hjul. Lossa nypa bultar på trippelklämma och skjut framgafflar nedåt för att ta bort dem.
2

isär gafflarna individuellt, dra gaffeln våren ut ur röret och tömma gaffel oljan i en fångst bassäng eller container.
3

Sätt fjädern i gaffeln röret och placera gaffeln, uppochner, på en trasa eller handduk. Tryck nedåt och bibehålla trycket att komprimera gaffeln våren. Avlägsna fästskruven från botten av den nedre gaffelben och släpp kompressionen på fjädern. Dra våren, blåsningsventilen och spjäll röret från gaffeln röret. Avlägsna rebound fjädern från dämparen staven. Du kan nu kasta fjäder och dämpare spö.
4

Split gaffel röret och nedre gaffelben genom att ta bort låsringen som förenar dem. Avlägsna förseglingen gaffel olja, tätning spacer, bussning, och olja lås stopp. Släng allt utom för tätningen spacer och olja lås stopp.
5

Installera rebound våren på nytt spjäll röret. Skjut spjället röret och oljan låset stopp i gaffeln röret. Sätt i gaffel röret i nedre gaffelben. Skjut en ny bussning, följt av spacer tätning och gaffel olja sigill, ner i röret och in i den nedre gaffelben.
6

Drive gaffel olja sigill i gaffeln röret tills stoppbygel spåret är synligt på insidan läppen av den nedre gaffelben. Skjut klämman ner gaffeln röret och montera den i spåret i nedre gaffelben.
7

Skjut blåsningsventilen i gaffeln röret och montera fjädern över den, sätter den tungt lindade slut av fjädern in i röret först. Placera gaffel, upp och ned, på en trasa eller handduk. Tryck nedåt och bibehålla trycket att komprimera gaffeln våren. Installera en ny fästskruv i hålet på undersidan av nedre gaffelben.
8

Vrid gaffeln högra sidan uppåt och dra ut fjädern ur röret. Fyll gaffeln rör med gaffel olja, tillsätta 11.2 uns av olja genom toppen av gaffeln röret. Sätt tillbaka gaffeln våren, kraftigt lindad änden först, och skruva gaffeln kontakten på gaffeln röret.
9

Upprepa på andra gaffel och installera på motorcykeln. Sätt tillbaka framhjulet, framskärm, och bromsoket (s).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106107.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.