Yamaha FJR 1300 Vindruta Borttagning

Som av 2011, är FJR1300 den största sporten-touring motorcykel i Yamahas motorcykel lineup. Även om det kan ge en spännande sport cykel-liknande ride är FJR huvudsakliga fokus på åkkomfort under en långväga resa. En elektroniskt styrd justerbar vindruta avböjer vind borta från ryttarens huvud, minska buffeting vid en knapptryckning. Men vissa FJR ägare väljer att ersätta vindrutan med en något större eftermarknaden sköld för att ytterligare förbättra vindskydd. Borttagning fabriken vindrutan är ett snabbt jobb som endast kräver två verktyg för att slutföra. Saker du behöver
4 mm insexnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Vindruta Borttagning
1

Lyft FJR1300 på dess centralstödet. Slå på tändningen och sänka vindrutan till sitt lägsta läge.
2

Skruva par bultar som fäster övre vindskyddet locket på vindrutan, placerad under nederkanten av vindrutan, med hjälp av en 4 mm insexnyckel skiftnyckel. Dra det övre vindskyddet täcker off av vindrutan för hand.
3

Skruva alla sex plast skruvar fäster vindrutan till den undre vindrutehållaren, med en stjärnskruvmejsel. Dra vindrutan bort från den nedre vindrutehållaren hand.
Vindruta Installation
4

Montera den nya vindrutan på den nedre vindrutehållaren. Passa vindrutan monteringshål med muttrarna installerade i vindrutehållaren.
5

Skruva plastskruvarna genom vindrutan monteringshål och i de lägre vindrutehållaren nötter.
6

Placera det övre vindskyddet locket över vindrutan. Skjut lockets flikar genom de fyrkantiga hålen skär in i vindrutan. Skruva bultarna Vindrutepresenning in lockets flikar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111479.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.