Rengöring en KLR250 Carb

De flesta problem med Kawasaki KLR250 smuts cyklar härrör från frågor som rör motorn - antingen det startar inte, den har en ojämn tomgång eller det ständigt slår bakut. Dirt cyklar är benägna att dessa typer av problem eftersom förgasarna kan påverkas av de typiska ridning platser föredras av ryttare dirt bike: grusvägar. Smuts kan täppa till förgasaren, vilket är varför du bör inspektera och rengöra förgasare regelbundet för att hålla din smuts cykeln i gott skick. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Förgasare rengöringsspray
Liquid förgasare renare
Måttband
Drill
Bucket
Needle-näsa tänger
Visa fler instruktioner
1

lokalisera fyra hållare skruvarna som går in i toppen av förgasaren. Ta bort skruvarna med Phillips-skruvmejsel. Dra ut sprinten ur flottören.
2

Ta bort de fyra hållaren skruvarna som håller flottören skål till basen på förgasaren.
3

Hitta det lilla tenn locket på sidan av förgasaren. Borra ett hål i toppen av locket och sätt i platt skruvmejsel genom hålet. Tryck ned skruvmejseln för att bända upp locket. Vrid skruven piloten blandning moturs med platt skruvmejsel tills det kommer ut helt. Dra ut O-ringen och fjädern och brickan på skruven.
4

Häll vätskan förgasaren renare i hinken och satte alla metallkomponenter du har tagit bort i hinken. Låt delarna ligga i blöt i fem timmar.
5

bort komponenterna från skopan. Spraya hela förgasaraggregat med förgasaren rengöringsspray.
6

tillbaka flottören och nålventilen i förgasaren kroppen och hålla kroppen upprätt så flottörerna sitter på botten pekar nedåt. Mät utrymmet mellan basen av förgasaren och den övre delen av flottören. Det krävs mätningen är 17 mm. Om detta inte är det mått du har läst, böja fliken på flottören skål med tång tills du mäter 17 mm mellan dessa två punkter. I omvänd ordning
7

Arbetet att sätta allt ihop igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109950.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.