Hur man avkoda en motorcykel VIN Information

Varje motorcykel tillverkats sedan 1981 har ett 17 - siffrigt VIN ( chassinummer ) som ger grundläggande information om fordonet . Motorcykel VIN koder liknar en bil och ger dig viktig information om din motorcykel . Men vet många människor inte eller förstår den information som är inbäddad i VIN kodnummer . Saker du behöver
VIN -kod kartlägga
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN-nummer på motorcykeln antingen på ramen på motorcykeln eller på motorn fallet . Jämför de tre första siffrorna i VIN med den information som finns på sjökortet för landet , tillverkare och göra .
2

Matcha de kommande fem siffror med tillverkarens koder med diagrammet för att hitta den exakta modellen och hur den är utrustad . Dessa koder är inte standard och varierar med varje tillverkare
3

Ignorera nionde siffran; . Den används för att förhindra bedrägerier . Jämför den tionde siffran , som är tillverkade år av motorcykeln , i diagrammet .
4

Skriv ned de återstående siffrorna och förvara på ett säkert ställe . De återstående siffrorna är serienummer för motorcykeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107220.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.