De snabbaste Uppgraderingar för en Metropolitan Scooter

The Metropolitan är en populär linje av skotrar från Honda. Den 50 cc Metropolitan är bra för en högsta hastighet av 40 km /h, i genomsnitt 100 miles per gallon eller mer. Kul och vig, är Metropolitan prestanda mer om bekvämlighet och gas körsträcka som hastighet. Men, det finns flera snabba och enkla sätt att uppgradera en Metropolitan, CHF50 skoter. Vad du börjar med

Tills nyligen har skotrar varit drivs nästan uteslutande av tvåtakts motorer på grund av sin höga effekt i förhållande till vikten. Metropolitans har 50 cc encylindriga fyrtaktsmotorer, men demonstrera makt jämförbar med 50 cc tvåtaktsmotorer som föregick dem. Uppgradera en fyrtaktsmotor är en fundamentalt annorlunda process än att uppgradera en tvåtaktsmotor. Det är också oftast dyrare på grund av den relativa komplexiteten i fyrtakts ventil-tågen. Ett sätt har redan gjorts av Honda: en hög, 00:01 kompressionsförhållande. Men det finns andra uppgraderingar som du kan göra själv.
Avgasflödet

Låta avgaserna (och hela huvudet) flöda mer fritt är sättet att bygga mer makt. Dessa är de snabbaste uppgraderingar (kontra maskin mandelmassa, kamaxlar och ventiler portning). Dessa är bolt-on uppgraderingar som snabbt ger bättre prestanda. Ta den gamla ut, satte den nya på och systemet blir omedelbart snabbare.
Avgasflödet

Samtidigt öka flödet ökar prestandan, de mest restriktiva område av huvudet begränsar en motor. Ett högt flöde avgassystem kommer inte att göra dig mycket bra om motorn inte kan andas luft i. förgasarbestyckning, ändra eller uppgradering kan ge betydande prestandaförbättringar. Återigen, vi talar om snabba uppgraderingar. Det finns inget bättre prestanda uppgradering än en high-flow luftfilter. Tillsammans med ett högt flöde avgassystem, bör de två uppgraderingar öka ditt totala huvudet flöde. Addera Variator

prestanda trimmad eftermarknaden variatorn är unik för skotrar --- eller ett fordon med en automatisk koppling. Variatorn är en enhet som engagerar och överför motorns kraft till bakhjulet så motorvarvtalet. Högpresterande variatorer inte bara slitage bättre, med ökad hastighet i förhållande till Original Equipment Manufacturer (OEM)-enheter, men de kan finjusteras för hastighet, kontra acceleration, för att passa dina specifika ridning behov.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108881.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.