Hur man tar bort en Harley ljuddämpare Baffel

Åka motorcykel har många fördelar, såsom manövrerbarhet, bränsleeffektivitet och roligt. Tyvärr är säkerheten inte i fördel listan. För att motverka den inneboende faran av att köra motorcykel, har många Harley-åkare vidtas för att avlägsna bafflar från sina pipor lager avgaser, vilket gör cyklarna starkare och mer påtaglig på vägen. "Loud rör rädda liv," så gör din motorcykel starkare genom att ta bort några av de stock bafflar från ljuddämparen. Saker du behöver
skiftnycklar
1/2-tums skärande borr
Handhållna borr
Vise
butik trasa
Visa fler instruktioner

1

Reference instruktionsboken för att avgöra hur avgaserna är bultad till din modell av Harley-Davidson. Ställ din motorcykel på sin cykelställ eller centrum står så att det inte kommer att tippa eller välta medan du arbetar.
2

Ta bort skruvarna som håller avgaserna till motorcykeln. De flesta cyklar kommer att ha två bultarna som håller varje rör till cylinderhuvudet och två i den bakre ansluten till ramen. Separera avgassystemet från cykeln helt och kläm fast den i ett skruvstäd. Var noga med att skydda krom i din avgaser genom att täcka skruvstäd med en trasa eller handduk.
3

Borra upp två skärmar med en skärande borr på din handhållna borrmaskin. Ljuddämparen i avgaserna kommer troligen att ha tre eller fyra skärmar från fabriken. Ta inte bort alla skärmar som detta kommer att kräva åter-bestyckningen av förgasaren. Istället, låt en eller två i stället för att inte offra prestanda för ljudstyrka.
4

Vänd rören upp och ned och smälla dem med handen för att slå ut eventuella kvarvarande metall från bafflarna. Sätt tillbaka avgassystemet till motorcykeln topplock och fästpunkter. Kontrollera att alla skruvar är ordentligt åtdragna så att de inte lossnar under cykling.
5

Fire upp din Harley och lyssna på den nya avgasljud. Det borde vara starkare, fylligare och mer öron-fångar än tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106113.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.