Hur Take Off en Goldwing motorcykel Seat

Varje motorcyklist bör ha en grundläggande uppsättning färdigheter underhåll som inkluderar oljebyte och inställning däcktryck. För de flesta Goldwing ägare, är den första färdighet att lära sig avlägsnandet av den massiva Honda säte. Även om det kanske inte verkar som en del av ett normalt underhåll rutin, många av Goldwing elektriska komponenter, t.ex. säkringar och batteri, bor under sätet. I själva verket, att kunna ta bort sitsen blir kritisk när ytterligare ändringar görs. Låt dig inte skrämmas av storleken på cykeln, tar bort sitsen är mycket lättare än det verkar. Saker du behöver
Allen hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre förvaringsfacket och lokalisera Allen bultar som håller fast passageraren ryggstödet. Avlägsna bultarna med en hylsnyckel och dra ryggstödet bort från sätet.
2

Placera handen under mellersta delen av sätet och lyft den uppåt något för att hjälpa dig hitta sätet bultar. Dessa skruvar finns längs sidorna av sätet längs ramen. Ta bort skruvarna och plast bussningar som håller fast sitsen på ramen.
3

tag gaveln av sätet och lyft uppåt en aning och dra stolen bakåt av motorcykeln. Detta kommer att frigöra klippen på framsidan av sitsen från fångsten fliken på ramen.
4

Koppla bort alla kablar som kan anslutas till sitsen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106106.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.