Hur man kan utvidga en Swingarm

Utökade swingarms är användbara för motorcykel ägare som vill ta del av vridmomentet från sin acceleration och förvandla det till rörelse framåt. Många mäktiga cyklar kommer att hoppa och dyka upp framhjulet när under full acceleration, men en längre svingarm förlänger hjulbasen och bidra till att göra cykeln gå framåt istället för upp. Saker du behöver
Utökad svingarmens
Ratchet satt
Auto jack
mutterdragare
Ny kedja
New bromsledningen
Allen Keys
Visa fler instruktioner

1

köpa rätt arm för din motorcykel. Utökade swingarms finns i ultralätt, standard och racing former. Det finns också företag som kommer att lägga till din befintliga lager svingarmen och andra som säljer mekaniska svingarmen förlängningar. Se till att den du väljer är förenliga med den särskilda år, märke och modell av motorcykel.
2

Placera en motorcykel monter under den bakre änden av din motorcykel, eller använd din center stå om du har en . Se till svingarmen hänger fritt. Ta bort de bakre bromsarna genom att lossa bultarna på bromsoket och skjuta dem. Demontera bakhjulet på din motorcykel genom att lossa axelbulten och eventuella bultar hållare som kan finnas.

Kontrollera om en kedjespännare längs sidan av svingarmen. Om den finns på din cykel, måste du lossa den för att flytta hjulet framåt. När det är gjort, ska hjulet röra sig ganska fritt inom svingarmen. Ta bort kedjan från kedjehjulet och dra ut hjulet ur baksidan av svingarmen. Motorcykeln monter bör ta vikten på cykeln och håller den på plats. Addera 3

Ta bort den bakre stöt och våren från din gamla svingarmen. Ta bort låsbultarna längst ned i slutet av din fjädring bak, där det fäster vid svingarmen. Armen ska falla fritt från chocken och fjäderpaketet, och aggregatet ska hänga på plats.
4

Unbolt gamla svingarmen från ramen på cykeln. Det bör finnas bultar på båda sidor av svingarmen, som måste avlägsnas. Svingarmen är nu loss från cykeln och kan tas bort. Håll den nya svingarmen på plats och fäst den vid ramen med samma bultar. Installera din nya bromsledningar och kedja. Återmontera alla ytterligare komponenter.
5

Använd bultarna Kedjespännare att applicera rätt mängd av spänning till kedjan. Har en licensierad motorcykel mekaniker utför en hjulinställning och balans för alla hastigheter innan ridning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110506.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.