Hur man byter en Harley FLHT s packboxläckage

Harley-Davidson motorcykel packboxläckage på touring modeller såsom en FLHT tjäna viktiga syftet att bibehålla det tillfälliga upphävandet av den främre änden. Motorcykel sälar håller gaffeln olja inuti gaffelbenen och hålla oljan från att läcka ut. Korrekt installation är viktigt att säkerställa läckfria gafflar. Du måste vara försiktig när du tar bort gaffeln röret och inre delar för att säkerställa att du har möjlighet att korrekt installera de nya packboxläckage. Saker du behöver
Motorcykel hissen eller jack
Standard skiftnyckel som
dräneringskärlet
Fork fjäderkompressionskammaren Tool Review Vise
gaffeltätning installer
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp motorcykeln på en motorcykel lyft eller domkraft för att ta bort framhjulet och framskärm. Avlägsna vindrutan, spackling lock och kåpa.
2

Lossa nypa bulten strax under gaffel stopp med en vanlig skiftnyckel, tillsammans med gaffel lock bolt ovanpå gaffeln röret. Skjut gaffeln stannar upp och av gaffeln röret. Avlägsna gaffel röret från den nedre gaffelförbindningen fästet. Detta kommer att lossa gaffel röret från Harley.
3

Ta bort pluggen gaffel röret från den gängade änden av spjället staven inuti gaffel röret, med hjälp av en skiftnyckel. Avlägsna och kassera O-ringen på gaffeln rörpluggen. Tappa gaffel olja från röret genom att vända den upp och ner och låta oljan rinna ner i ett uppsamlingskärl.
4

Spänn en gaffel verktyg våren komprimering i ett skruvstäd. Dra på gaffeln reglaget för att komprimera gaffeln montering och placera änden av aggregatet med ett hål över posten längst ned i slutet av kompressionen verktyget. Placera fjädern kompressorn runt toppen av låsmuttern på våren gaffelenheten. Justera verktyget tills alla tre låssprintarna glida inuti hålen i fjäderspännaren. Vrid skruven längdjusteringsdonet som är inuti gaffeln röret medurs för hand för att trycka ihop fjädern. Avlägsna låsmuttern från slutet av spjället stång, med hjälp av en skiftnyckel. Vrid skruven längdjusteraren motsols för att släppa spänningen på gaffeln våren.
5

Ta gaffel röret från gaffeln reglaget. Avlägsna förseglingen gaffel olja, reglaget spacer och glida bussning av gaffel röret. Kassera den använda oljan tätning och bussning.
6

Coat en ny bussning för gaffelben med ny gaffel olja. Sprid bussningen isär vid delad linje att ge utrymme för att skjuta den på gaffeln röret.
7

Installera spjället patronen i gaffeln röret för hand, trycka fram till slutet av patronen faller genom botten av gaffeln röret. Montera den nedre stoppet på spjället patronen.
8

Montera gaffeln röret i gaffeln rör reglaget. Se till att inte repa gaffel röret för att säkerställa att inga läckor gaffel olja. Montera bussningen gaffeln reglaget genom att belägga den med ny gaffel olja och sätter ner den i gaffeln röret. Tryck på reglaget spacer i röret tills den vidrör reglaget bussning
9

Installera en ny gaffeltätning -. Bokstäverna uppåt - över gaffel röret inuti reglaget. Använda gaffeltätning installationsprogrammet som en glidhammare, driva tätningen i gaffeln röret tills tätningen sitter. Som sittplats tätningen, måste du trycka på tätningen i röret med gaffeltätning installationsprogrammet tills det tar stopp. Lägg Typ olja E gaffel.
10

Upprepa för den andra gaffelben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110488.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.