Hur man kan stoppa en Slippery motorcykel Seat

En gemensam konspiration i motorcykeln världen är att tillverkarna designar sina platser för att vara så obekväma och hal som möjligt, bara för att få en kickback från eftermarknaden sits och tillverkare tillbehör. Det är en sällsynthet att hitta ett anständigt lager sits. Om du glider i snäva svängar eller dina smashar passagerare mot ryggen varje gång du slutar, då är det dags att titta in i din eftermarknaden alternativ. Instruktioner
Stoppa slip
1

Investera i ett sittunderlag. Det finns flera eftermarknaden kuddar och täcker gjorda av texturerat material som är utformat för att minimera rumpa glidning.
2

Investera i en ny stol. Inte bara är eftermarknaden säten utformade bättre, men de använder material som förhindrar halka.
3

Gör det själv. Spray Pro Grip på sätet, experimentera med dubbelhäftande tejp, eller bandet en gummerad väv till toppen av sätet. De är bara några hemlagade alternativ.
4

Ride i skinnbyxor. Läder är mer benägna att hålla sig till sätet i förhållande till jeans eller ljusa tyger.
5

Ändra din plats. Ta den till en specialist och få skummet omformas så att du sitter djupare i sulkyn. Om du är bra med en kalkon Carver bort stolens lock och omforma skummet. Installera en ny anti-slip täcka för att ytterligare öka anti-slirning verkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106063.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.