Hur man identifierar en Suzuki motorcykel Motor

Vid första blick på en Suzuki motorcykel, kan motorns storlek inte omedelbart uppenbara. Utan hjälp av dekaler som indikerar motorns slagvolym, är man tvungen att referera ramnumret (VIN). Lyckligtvis motorcykeltillverkare, inklusive Suzuki, hålla sig till en internationell uppsättning regler när numrering sina motorcyklar med en VIN, vilket möjliggör motoridentifikationsnummer. Beväpnad med en VIN avkodning diagram, identifiera en Suzuki motorcykel motor är ganska enkel. Saker du behöver
VIN avkodare diagram
Visa fler instruktioner
Hitta VIN
1

Hitta VIN-nummer på Suzuki motorcykel. Det kommer att ligga någonstans på motorcykelns ram. Vins blir antingen på en etikett eller en metallplatta.
2

Anteckna VIN numret noggrant. Om plattan är inte uppenbar, bör VIN också vara präglad i ramen.
3

Kontrollera motorn för alla präglade numrering på höljet. Om det finns några siffror på motorn, är de säkert motorns slagvolym. Addera Avkodning VIN
4

titta på de fem tecken omedelbart efter "JS1" i VIN-nummer. JS1 betyder att detta är en motorcykel från Japan ("J"), som produceras av Suzuki ("S"), och är en motorcykel ("1").
5

Läs de fem tecknen efter " JS1 ", även kallad Vehicle Descriptor avsnitt (VDS), vilket kommer att ge motorn informationen. Det första tecknet är en bokstav som anger fordonets kategori, antingen en C (scooter), B (affärsmodell), N (encylindrig sport street), G (flercylindrig sport street), F (familjen), S (off- väg), V (V-motor) eller H (square fyra).
6

Läs det andra tecknet i VDS, vilket kommer att vara en bokstav mellan AZ. Detta brev kommer att indikera en rad motor förskjutning av motorn. Exempelvis indikerar A motorer enligt 49 kubikcentimeter (cc) och Z anger motorer över 1500 cc.
7

Läs det tredje tecknet av VDS, som kommer att vara ett tal mellan 1 och 7. Denna siffra anger vilken typ av motor, framförallt om det är en två eller en fyrtaktsmotor.
8

Läs fjärde och femte tecknet i VDS. Det fjärde tecknet är design-sekvensen, som kan innehålla information om motorn. Det sista tecknet i VDS visar en modell variation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110036.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.