Hur sänka en Suzuki SV650

Suzuki SV650 är en japansk motorcykel som är populärt bland entusiaster som sträcker sig från nya ryttare till amatör åkare. Den SV650 har producerats sedan 1999 och var signifikant nyinredd 2003. Suzuki Gladius, drivs av samma V-twin motor, infördes 2009 för att så småningom ersätta SV650. Den SV650 är fortfarande en mycket populär cykel beror till stor del på den relativt lilla storlek och låg sitthöjd, men också tack vare en potent motor som ger generösa vridmoment. Men många åkare fortfarande hitta höjden på SV650 problematiska och vill sänka sina motorcyklar för en mer komfortabel körupplevelse. Saker du behöver
Automotive verktyg
Motorcykel stativ eller hissa
Exakt mätverktyg
Klädsel häftapparat
Rakblad
Visa fler instruktioner
sätet sänks

1

Skaffa en lägre, eftermarknad säte för ditt SV650. Det finns ett fåtal företag, däribland Suzuki, som erbjuder en lägre profil sits. Detta är det enklaste sättet att ge dig själv en lägre position, så att du kan nå marken och har mer stabilitet när man rider.
2

Ta bort häftklamrar från stolen och ta bort klädseln, om du önskar att ändra beståndet sätet själv.
3

Raka skummet från sätet med en mattkniv eller annat skärande redskap. Se till att du tar bort ett mycket tunt, jämnt skikt av skummet, så att det finns tillräckligt stöd kvar på sätet.
4

Sätt tillbaka klädseln på sätet och fäst med häftklamrar på undersidan av sitsen. Ta motorcykeln för en provtur och avgöra om du har tagit bort tillräckligt med skum. Addera Justera främre och bakre fjädring
5

Höj motorcykeln med motorcykel stativ eller en lyftanordning För att ta bort vikten från de främre och bakre fjädring.
6

Lossa framgaffelns Triple Tree bultar och klämmor gaffel i syfte att justera gaffelhöjd. Exakta mätningar krävs, och båda gafflarna måste sänkas med samma belopp. Dessutom, se till att bakvagnen sänks med samma belopp som den främre för att bevara fjädring jämvikt som ingenjörerna på Suzuki.
7

Dra åt bultarna som håller framgaffeln enligt den i åtdragningsmoment ges i butiken manualen för Suzuki SV650. Kontrollera igen dina mätningar för att vara säker på att du har sänkt den främre hjulupphängningen med samma belopp.
8

Skaffa sänka länkar från en delar butik för bakfjädringen justeringen. Längre sänka länkar kommer att minska höjden på bakfjädringen, kortare länkar kommer att höja bakfjädringen höjd
9

Byt länkar mäldsuspension med eftermarknaden länkar, var noga med att åter dra åt bultarna. de värden som anges i reparationshandboken. Kontrollera igen de främre och bakre fjädring mätningar för att vara säker på att du har sänkt både suspensioner lika.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110921.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.