Hur du justerar en kawaski Kopplingskabel

Liksom de flesta motorcyklar, många Kawasaki motorcyklar grundfunktion, kabel-manövrerat för att koppla in och ur kopplingen. Denna kabel kräver ett minimum av underhåll för att ge driftsäkerhet och användarvänlighet. Över tiden kommer dock dessa kablar sträcka och orsaka ett överskott av spelet vid kopplingshandtaget att utvecklas. För mycket fri lek och slack i spaken så småningom kommer att hindra kopplingen från frikoppla helt, vilket skiftande svårigheter och för tidig överföring slitage. Att ta sig tid att hålla rätt mängd slack i spaken och kopplingslamellen kommer att förlänga livslängden på kabeln och återställa din Kawasaki prestanda. Saker du behöver
set Blocknyckelsats, metrisk
skruvmejsel, Phillips
Visa fler instruktioner
1

Leta muttern kabel justeringen i mitten av kabeln och dra den helt för att lossa kabeln.
2

Lossa låsmuttern på kopplingshandtaget kabel skaderegleraren och dra kabeln nedåt tills den sitter mot kopplingshandtaget abborre. Detta kommer att maximera mängden fritt spel på spaken.
3

Följ kabeln till kopplingen skaderegleraren armen eller plåt på motorn. Om din motorcykel har en tallrik, ta bort den nu. Du måste ha direkt tillgång till justerskruven och låsmuttern på motorn.
4

Lossa låsmuttern på justerskruven och vrid långsamt justerskruven moturs fyra hela varv. Skruven skall rotera fritt utan motstånd vid denna tid.
5

Ställ kabeln fritt spelrum på kopplingen genom att dra åt justerskruven tills det blir svårt att slå. Detta är den punkt att kopplingen börjar att lossa. Lossa justerskruven ett halvt varv och dra åt låsmuttern helt.
6

Lossa justerskruven vid mitten av kabeln för att lossa kabeln slack.
7

Lossa kabeln justering vid kopplingshandtaget att avlägsna kabeln slack. Låt 2 till 3 mm slack vid kopplingshandtaget och dra åt låsmuttern på justerskruven.
8

Dra åt låsmuttern på kabelns mitt justerare och installera om lamellkopplingen justering om den togs bort i steg 3 . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106642.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.