Harley Davidson Bakhjul Borttagning

För många arbetsuppgifter som arbetar med att upprätthålla en Harley-Davidson är svåra. Ändå jobb som att ändra läckande packningar och ta bort hjulen är inte bara givande för motorcykelentusiasten, men också ekonomiskt fördelaktigt. Gör det själv kommer att hålla mer pengar i fickan och lär dig något om din motorcykel, liksom. Att få rätt verktyg för jobbet, förbereda din arbetsplats och ha en grundlig förståelse av uppgiften är alla viktiga för att ha en lyckad praktik bort din egen bakhjulet. Rätt verktyg för jobbet

Genom att ha det du behöver för att ta bort däcket, är jobbet redan hälften gjort. En bra mekaniker verktygssats är ett måste och inte måste vara dyrt. En komplett uppsättning SAE skiftnycklar, skruvmejslar och Allen skiftnycklar är grundkomponenter. Du bör också ha en bra momentnyckel. Harley innehåller åtdragningsmoment i dess servicemanualer för alla fästen för en bra anledning, så se till att hålla sig nära till dem.

Detta tar upp manualen, själv. Din lokala Harley-Davidson återförsäljare kan förse dig med lämplig fabrik servicehandboken för visst märke och modell, så din beställning innan du fortsätter. Slutligen kommer en hydraulisk lyft vara till ovärderlig hjälp för dina ansträngningar. De kan kosta under $ 100 och är tillgängliga online. Dyrare professionell klass hissar finns, men är inte nödvändigt för casual mekaniker. Addera Förbereda för Wrench

arbeta i en rörig arbetsplats är inte bara ineffektivt, utan farligt. Börja med att ta bort skräp och eventuella resa /hösten faror från det omedelbara arbetsområdet. Placera verktyg inom räckhåll. Slutligen, jack upp din Harley på en lämplig hiss. Se till att du säkrar cykeln så att den inte kan förskjutas eller falla.
Ta bort bakhjulet

bakhjulet från marken, ta bort sprinten och axelmuttern. Knacka försiktigt ut axeln, se till att inte skada lagertätningarna. Placera axeln i en ren, torr plats för att skydda den från föroreningar. Den Kevlar remdrift kommer att hindra ytterligare framsteg, så det måste flyttas ur vägen. Låt hjulet för att röra sig framåt mot framsidan av cykeln. Detta bör lossa bältet nog att glida bort remskivan och flyttar den åt sidan. Var noga med att titta på placeringen av cykeln under denna procedur för att säkerställa att det inte rör sig eller flyttas. Efter detta, släpp däcket bakåt och skjut den under fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106064.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.