Hur jag ha en ren linje När Retuschera färgen på en Motorcyle & med maskeringstejp?

Bättring färgen på en motorcykel kan verka som en svår uppgift, särskilt om motorcykeln har flera färger i ett litet område. Genom att använda maskeringstejp, kan du skydda områden av motorcykeln från bättringsfärg. Maskeringstejp är också användbart om du behöver för att måla en rak eller böjd linje. De leveranser för att skapa en ren touch-up paint jobb kan hittas på fordonsindustrin leverans butiker, butiker färg eller byggvaruhus. Saker du behöver
Maskeringstejp
Sandpapper
ren trasa
Alkohol
Bättringsfärg
Touch-up primer
Brush
Visa fler instruktioner
en

Köp en högkvalitativ maskeringstejp. Använda en högkvalitativ tejporgan bandet inte kommer att läcka färg mellan områden och att bandet kommer att lossna utan att lämna ett märke när du har slutfört projektet.
2

Tape utanför området av motorcykeln som behöver röras upp. Genom att tejpa området, skydda dig de andra ytorna och du kan också skapa en avgränsning mellan färgerna vid behov. Fäst ena änden av bandet till färgen. Dra bandet ut flera inches och sträcka ut den över ytan, försiktigt trycka färgen på ytan. Detta kommer att skapa en ren linje för målning. Addera 3

Sand området som behöver röras upp lätt med ett fint slippapper. Ta bort rester efter slipning med en ren trasa som har fuktad i alkohol. Alkoholen torkar ytan och ta bort kvarvarande partiklar av färg eller damm.
4

Ansök touch-up primer med en liten pensel om ren metall eller plast är utsatt. Låt torka enligt tillverkarens anvisningar.
5

Måla området med bättringsfärg och en liten borste. Välj en touch-up paint som perfekt matchar motorcykeln för bästa resultat. Paint är vanligtvis tillgängliga baserat på cykeln tillverkarens ursprungliga fabriksinställningarna FÄRGER.
6

Låt färgen torka, enligt tillverkarens anvisningar. Låt inte tejpen på motorcykeln utanför denna tidsram, eftersom bandet kan vara svårare att ta bort om det har kvar på motorcykeln för länge.
7

Ta bort tejpen börjar vid ena änden och peeling långsamt och försiktigt. Peel tejpen nära ytan snarare än att dra den uppåt och bort från ytan för en renare paus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107497.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.