Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man använder en Waxer för en båt

Hålla din båt ordentligt vaxad hjälper till att förhindra nya skav bildas. För större båtar, är en elektrisk båt vaxare mycket effektivare än vaxning för hand och betydligt snabbar upp processen. Även om du kan effektivt vaxa båten medan den är dockad, ta bort din båt från vattnet gör vaxning betydligt enklare och snabbare. Saker du behöver
Boat borste
Båt renare
Vinäger Mekanisk spruta
båtvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta Båten noggrant med båt renare och varmt vatten, med båten borste för att skrubba bort sand och smuts. Skölj noga och låt skrovet torka i solen. Vaxning en smutsig båt kan bevara skräp som har fastnat på skrovet, vilket gör det mycket svårare att rengöra i framtiden.
2

Blanda en lösning av 1 del ättika till 5 delar vatten i den mekaniska spruta . Spraya ner skrovet på båten med ättika lösning för att ta bort hårt vatten fläckar och eventuella kvarvarande rester från ytan. Låt skrovet torka helt innan vaxning. Addera 3

Tänk båtens oxidation nivå när du köper vax från en marina leverans butik. En kontorist kan hjälpa dig med detta.
4

Charge eller plugg i vaxare. Applicera ett par matskedar av vaxet till vaxare åt gången för att förhindra ackumulering som kan lämna överflödigt vax på båten.
5

Wax båten från botten och upp, enligt tillverkarens anvisningar om hur mycket trycket att gälla. Tillämpa för mycket press med en elektrisk buffert kan äta bort på gelen beläggning som skyddar skrovet glasfiber. Arbetet från botten av båtens skrov och upp sidorna. Börja på vilken sida är tillgänglig om din båt är dockad, låta vaxet torka, vända båten och vaxa den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104771.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.