Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett Gimbal Bearing

smörjning av Gimbal lagret varje år är en del av korrekt upprätthålla en båt. Underlåtenhet att smörja lagret kan resultera i skador på ut-enheten. Smörjning av Gimbal betydelse för vissa äldre båtar kräver avlägsnande av Gimbal lagret. Den ut-enhet tas bort, och Gimbal lagret bändas ur kardankåpa genom att vrida den i sidled i huset och ta bort det för hand. En fett-packning Verktyget är fastklämd över hålet för smörjningen, och Gimbal lagret fylls med fett från en fettspruta. Saker du behöver
Märkpenna
12-tums långa, 1/2-tums spärrnyckel förlängning
Motor justeringsredskap
Visa fler instruktioner
1

Gör en markering på utsidan av kardankåpa som motsvarar smörjhålet insidan av kardankåpa med en permanent märkpenna om båten är utrustad med en smörjnippel på kardankåpa. Om ingen smörjnippel är närvarande på kardankåpa, hoppa över detta steg.
2

Vrid Gimbal betydelse för en rät vinkel mot kardankåpa. Håll lagret vertikalt och glida in den kardankåpa. Om kardankåpa är utrustad med en smörjnippel, se till att hålet i Gimbal lagret ska vänd mot framsidan av båten och kommer att anpassa med märket på utsidan av kardankåpa när den installeras.
Sida 3

Sätt torget och en 12-tums långa, 1/2-tums spärrnyckel förlängning genom den inre banan av Gimbal lagret från den vänstra sidan. Vila torget kanten på innerbanan av Gimbal lagret och den runda delen av förlängningen på utsidan av den inre banan.
4

Vrid Gimbal lagret i kardankåpa med ratchet förlängning är ett spett tills lagret är så långt det kan gå.
5

Skjut en motor justeringsredskap i lagret och vrid lagret till sin slutliga position, slutföra installationen av Gimbal lagret.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104614.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.