Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bygger en båt Floor

Återställa en gammal båt, eller helt enkelt renovera ditt nyare båt, kräver ofta att dra upp golvet i båten och ersätter ruttnade plywood. Detta är en relativt enkel process. Allt du behöver för att göra jobbet är rätt tjocklek av nya plywood och en sticksåg. Lägga golv ihop bitarna och montera den på plats ger din båt inredning ett nytt utseende. Saker du behöver
Plywood
Jigsaw
Electric drill
Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den befintliga marina mattor från båten golvet. Denna matta hålls på plats med ett bindemedel, så ta bort den genom att dra upp ena hörnet, sedan riva upp mattan i en stor bit.
2

Skruva plywood golv bitar från skrovet på båten . När mattan har tagits bort, kommer de beslag som håller plywood i stället att avslöjas. Vissa båttillverkare använder bultar, medan andra använder skruvar. Det finns fortfarande andra båttillverkare som använder fästvinklar på skrovsidan. Addera 3

Avlägsna plywood utan att skada det mer än det redan är. Genom att behålla den i sin ursprungliga form, blir det lättare att replikera formen i utbyte plywood.
4

Placera originalet plywood ovanpå den nya plywood, och sedan använda en penna för att spåra konturerna av den gamla plywood på nytt. När konturen har spårats, göra en markering där bulthålen eller skruvhål måste lokaliseras.
5

Klipp ut plywood ersättare däck med en sticksåg, skär längs konturen märket du gjorde med pennan. När det nya golvet är tillskurna, använd en borrmaskin för att borra bult eller skruv hål.
6

Installera det nya plywood i båten med skruvar eller bultar, som behövs, sedan installera ersättande marin mattor för att slutföra den nya båten golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104770.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.