Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Räta ett brons Propeller

Även om du kan räta ett brons propeller för att få båten att fungera igen, är chansen att du inte kommer att kunna få det helt rätt. Detta beror på att många propellrar är gjorda för att precisionstoleranser. Om du måste räta ut brons propeller på vattnet, kan du fixa brukar det tillräckligt bra för att komma tillbaka till båten lanseringen. Du behöver rätt verktyg ombord och några tekniker för att minnas. Saker du behöver
Hammer eller ett medelstort Rock | träblock eller en 5-tums diameter log
Visa fler instruktioner
1

Navigera båten till närmaste strandlinjen om båten kan röra sig på egen kraft. Om inte, använd dina akuta åror eller paddlar.
2

Lyft motorn ur vattnet, och sedan förankra eller binda upp båten så att akterspegeln är så nära till stranden som möjligt. Detta kommer att ge dig åtminstone lite tröst när du arbetar.
3

Placera träbit på undersidan av brons propeller. Du måste bestämma själv det bästa sättet att slå propellern med hammaren för att räta ut det. Syftet med trä är att bidra till att förhindra hammaren från att bryta den böjda propellerblad.
4

Strike den böjda prop blad med mjuka kranar av hammaren tills det har återgått till sin position. Om du slår det för hårt, kommer brons sönder, så var försiktig vid denna tidpunkt. Inspektera axeln. Om axeln verkar allvarligt böjs av påverkan, kan du skada motorn genom att försöka springa tillbaka till lanseringen. Uppsök en fiberkabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104580.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.