Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur jag donera en båt i Massachusetts?

Kanske du har hittat dig själv med en oönskad båt, är redo att ersätta den du äger, eller helt enkelt ha en eftersatt båt som tar upp för mycket plats. Oavsett din anledning till att vilja det borta, det finns gott om alternativ att tänka på när det gäller att bli av med din båt. Ett vanligt val är att donera den till välgörenhet. Den välgörenhet säljer sedan båten eller, för fartyg som nonfunctioning, säljer delarna. Och i många fall, plockar mottagaren upp din båt gratis. Saker du behöver Málaga Telefon
Boat informationen
Visa fler instruktioner
Alternativ 1
1

Välj ett Massachusetts-baserade organisation som du känner dig bekväm donera . Ett vanligt alternativ är handling Donation Services, en ideell organisation som donerar intäkterna till statens misshandlade, sjuka och hemlösa människor. Ett andra alternativ är båtar med orsaker, en medmänsklig nätverk som ger 100 procent av din donation: s intäkter till samhällen som behöver ekonomiskt bistånd.
2

Fyll i webbformuläret oavsett välgörenhetsorganisation du väljer. Du kan också ringa sin avgiftsfritt telefonnummer. Kontrollera att du har dina kontaktuppgifter samt båtens uppgifter (inkluderar registrering, placering och /modell).
3

inrätta en tid för organisationen att plocka upp din båt. Addera Alternativ 2
4

Lägg ut en annons på en webbplats som Craigslist.org eller Freecycle.org. Craigslist tillåter användare att placera en annons utan att registrera dig, men du måste fylla i en profil för Freecycle.
5

Välj den fria delen när du placerar en annons på Craigslist. Alla poster som anges på Freecycle är automatiskt fritt till andra.
6

Inkludera en bild med din annons, samt alla andra relevanta båt information.
7

Inkludera din e -postadress och /eller telefonnummer för att påskynda blodgivningen. Folk borde börja kontakta dig inom 24 timmar efter din annonsplacering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103642.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.