Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en båt Glass Bottom

Turning en båt i ett glas botten båt är inte den lättaste av nautiska projekt, men det gör föra syftet med båten till en högre nivå än en enkel fiskebåt. Ett glas botten ger en båt många användningsområden. Titta på fisken under båten färdas genom vattnet är inte bara fascinerande men också lugn och avkopplande. Medan fiske, glas botten båt kommer medhjälpare i att hitta fiskstim utan behov av att köpa en Sonic-läsare. Saker du behöver
Två 3-fot-by-3-fots tavelramar
3-fot-by-3-fots säkerhetsglas
Måttband
Drill
1/4- tums bit
1-tums skruvar
Sticksåg
glas fräs
Märkpenna
Vattentät täta
Visa fler instruktioner
1

Lay en 3-fot-för-3-fot bildram på en plan yta. De tavelramar ska vara plana trä tavelramar för att projektet ska fungera. Varje bildram kommer att ha en 1/2-inch avsats där bilden och glas skulle normalt sitter.
2

Ställ in en 3-fot-för-3-fot ruta av säkerhetsglas på toppen av bildramen. Rita en linje på glaset för att få en 1/2-tums överlappning med insidan av bildramen med en märkpenna. Addera 3

Skär glaset med glaset saxen längs linjen dras med märkpenna. och
4

Mät rita en kvadrat område på botten av båten som är 2 meter, 11 inches med 2 meter, 11 inches. Borra hål på de fyra hörnen av torget.
5

Skär skivorna från botten av båten längs torget med sticksåg.
6

Placera en linje av vattentätt täta längs kanten av hålet. Ställ in den första av de bildramar på linan av caulk med den sida som innehåller den 1/2-tums avsats uppåt. Som bildramen bör vara 1 tum i bredd, bör insidan mätningarna vara 2 meter, 11 inches med 2 meter, 11 inches. Se till att rada bildramen perfekt med hålet i båtens botten.
7

Skruva denna bildram i båtens skrov med 1-tums skruvar och borra. Skruvarna bör vara placerade 4 inches från varandra längs hela bildramen. Mark, på däck på båten, en liten prick där skruvarna är placerade.
8

Place vattentätt täta längs avsatsen där glaset kommer att gå. Ställ sedan in glaset på kanten och tryck fast tillåta täta att bukta upp runt glaset. Eftersom glaset är tjockare än normalt bildram glas, kommer det att stiga något över bildramen.
9

Place vattentät fogmassa på glaset och bildramen. Ställ in den andra bildramen, med avsats nedåt, på toppen av glaset. Borra 1-tums skruvar i bildramen i mellan utrymmen där det tidigare ramen var borrade och däck var markerade. Den glasbottenbåt är nu i drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104312.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.