Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man fixar en båttrailer

Båttrailers är enkla enheter med få rörliga delar. Vissa områden kräver tillfällig uppmärksamhet för att hålla vagnen i gott skick så det är säkert på vägarna, och effektiva i att lansera och hämta din båt från vattnet. Korrekt uppmärksamhet åt tillståndet för din släpvagn hjälper uppmärksamma dig på eventuella problemområden innan de uppstår. Men om du är redo att slå vägen och hitta dig själv har problem med din båttrailer, kan vissa problem fastställas enkelt så att du kan vara på väg. Saker du behöver
Voltmeter
Lube fett
Bromsbelägg
Broms olja
Bunk mattor
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ledningar som leder till ljuset, eller dragfordonet s plug-in genom att fästa en voltmeter. Dragfordonet stift kontrollerar olika delar av släpvagnen. Vitt är marken, kontrollerar brun bakljus, är gul vänster bromsljus /blinkers, och grönt är rätt bromsljus /blinkers. Anslut en lampa stift tillsammans med den vita pinnen till voltmetern för att leta efter en signal. Om lampan tänds, flytta till nästa färgade stift tillsammans med den vita marken stift.
2

Rengör ledningsnätet med en torr trasa för att avlägsna skräp om lamporna inte fungerar, men det bogsera fordon kärl drivs. Undersök ledningar för utsliten nypor eller nedskärningar. Byt ut glödlampor i lampor som har makten, men fungerar inte. Glödlampor snap in och ut.
3

Byt ut slitna bromsbelägg på släpvagnar skivbroms. Kontrollera oljetanken på tungan av trailern av skumt om bromsarna inte svarar ordentligt för att se om huvudcylindern har tillräckligt med vätska.
4

Kontrollera skicket på dina britsar, och ersätta slitna mattor och /eller stöd om båten är svår att starta eller hämta.
5

Var noga med att inte överbelasta din släpvagn. Den maximala lastvikten är stämplat på tungplattan av släpvagnen bredvid skumt. Lägg vikten på båten tillsammans med alla leveranser, trolling eller motorer kicker, gas, vatten i lagringssystemet och toppar duk.
6

Inspektera redskap med vinschen och villkoret av vinschen bandet om dra båten upp på trailern från vattnet är svårt. Byt vid behov.
7 hubbar

Lube om de hettas upp när de reser. Lägg fett som transporteras om släpvagnen är utrustad med Buddy Kullager eller Posi-Lube hubbar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103764.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.