Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en hemmagjord Anchor

Ett ankare kan vara vad som helst som är tung nog att kasta överbord, vila på botten och hålla båten på plats. Normalt kommer båtfolket köpa ett ankare som överensstämmer med storleken på sin båt och är lämplig för vattnet botten i regionen. Homemade ankare kan vara praktiska i vissa situationer, och är relativt enkla och billiga att tillverka. Saker du behöver för 1-gallon plast mjölkkanna
3/8-tums linje nylon ankare
1/2-tums träpinne rod
1-påse snabbindande betongmassa
Skottkärra
Visa fler instruktioner
1

Använd en rektangulär behållare, eftersom det inte kommer att flyttas så lätt i båten. Bind en bit 3/8-inch ankare linje runt en bit av en halv tum träpinne stav som är tillräckligt lång för att sträcka sig över den övre delen av mjölk kanna. När binda ankarlinan runt träpinne rod, se till att den korta änden av ankarlinan kommer att nå botten av mjölkkanna.
2

Slip den korta änden av ankarlinan i 1-gallon plast mjölkkanna och span toppen av mjölkkanna med träpinne staven.
3

Blanda en påse snabbindande betongmassa i en skottkärra, enligt anvisningarna på påsen.
4

Häll den blandade, snabbhärdande betong i mjölk kanna. Låt betongen torka. Bifoga din ankarlina och ankare linje. Båt säkerhetsexperter råder en ankarlina 06:55 meter i längd för varje fot djup i kustvatten. Således, om du ankrar i 15 meter vatten, använd en ankarlina minst 75 meter lång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104499.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.