Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man målar Glasfiber Composites

Denna artikel kommer att beskriva hur man målar glasfiber kompositmaterial. Som att måla de flesta material, är nyckeln med målning glasfiber goda förberedelser och en bra primer. Lär dig att måla glasfiber kompositer nedan. Saker du behöver
Glasfiber spackel spackel
Sandpapper
Aceton
Primer
Paint
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Innan du målar dina glasfiber komposit, först blanda upp lite glasfiber spackel spackel. Du kan hitta dessa produkter på någon bil eller båt leverans butik. Sedan fylla eventuella hål eller ojämnheter med glasfiber spackel. Jämna ut massan, och låt det härda fullständigt.
2

Nästa, använd tungt sandpapper, såsom 100 grit, för att avlägsna överflödigt kitt eller någon färg som tidigare kan ha tillämpats på glasfiber . När din glasfiber komposit blir ganska slät, växla upp till 800 sandpapper. Verkligen sand glasfiber, vilket gör det trevligt och smidigt.
3

Innan du målar glasfiber du vill ta bort allt damm, skräp och fett som kan vara på kompositen. Detta är ingen bäst genom att använda en torr trasa och aceton. När glasfiber är fin och ren, är den redo att målas.
4

Applicera först en grundfärg för glasfiber. De flesta typer av färger och primers är kompatibla med glasfiber, men det är bäst att fråga din person färgförsörjningen för deras rekommendation. Personligen föredrar jag att måla glasfiber med polyuretanfärger, dessa är extremt tålig och har en vacker finish. Men de är lite dyrare.
5

Vänta tills de primade glasfiber är helt torr, vanligtvis ett par timmar. Nu är det dags att använda din slutliga färgskiktet. Du kan antingen spraya på denna färg eller använd en borste på glasfiber. Om du använder en pensel för att måla glasfiber, se till att göra ljus även stroke. Mindre färg är mer, eftersom du inte vill att färgen gäng upp på kompositen.
6

När din sista lager färg torkar på glasfiber, kan du antingen lägga till en annan päls, eller tillämpa den klara beläggningen. Förutsatt att du inte behöver ett annat skikt av färg, tillämpa klart precis som den slutliga färgskiktet. Den klara beläggningen kommer att täta i färgen, och hjälpa till att skydda den från elementen. Bara låta det torka, och du bör vara redo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103489.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.