Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

De verktyg för att reparera en båt

Även om de flesta båtar är byggda för att tåla väder och vind, kan de och skadas ibland av kollisioner eller hårt väder. Eftersom en läckande eller spruckna skrov kan snabbt sjunka en båt och ett maskinhaveri kan lämna dig strandsatta, de flesta båtägare äger ett antal verktyg som kommer att låta dem göra tillfälliga eller permanenta reparationer till sina båtar snabbt och enkelt. Motorreparation
p Om du stöter på problem med motorn med båten, de viktigaste verktygen du behöver är de delar att reparera den! Det är därför det är bra att ta med vanliga reservdelar tillsammans med er som bränsleledningar, klämmor och bultar. Du bör också ha en välfylld verktygslåda med lämplig storlek skiftnycklar, tänger, kors och skruvmejslar med platt blad och en hammare.
Glasfiber båt Reparationer

Mest båt reparationer kräver användning av glasfiber duk eller tejp. Detta är tygliknande material lagt över en läcka eller spricka och mättades med adhesivharts för att skapa en permanent bindning. Den bästa glasfiberduk att använda är biaxiell vävd matta, vilket är ett vävt material och har mycket hög hållfasthet gång bifogade och torr. Du bör också se till att du har extra lim och penslar harts för applicering av harts vid reparationer. Dessutom, skyddshandskar, skyddsglasögon och andningsskydd är viktigt när man arbetar med glasfiber.
Wooden Boat Repairs

reparera skrovet av en träbåt kräver traditionella träbearbetning verktyg, såsom en mejsel, svarv, såg och hammare. Du kommer också att behöva byta trä. Också mycket viktigt är någon form av tätningsmedel, för att säkerställa eventuella reparationer på skrovet av en träbåt är vattentät och sjödugliga. Traditionellt används seglare tjära - men idag produkter som klar genomträngande epoxi sealer är vanligare, enklare att använda och ge bättre resultat Addera Säkerhet Verktyg

Vad går fel. med din båt, vill du vara kvar länge nog för att se till att du kan reparera den! Därför är de viktigaste verktygen för att reparera en båt är säkerheten och kära. Kontrollera att du har en flytväst, visselpipor, ficklampor och aerosol horn packad och klar att använda om och när du stöter på problem. Brandsläckare, nödraketer och röksignaler också starkt rekommenderas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104415.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.