Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man håller det inre av en båt Dry

Att upprätthålla en torr båt inredning hjälper till att förhindra skador orsakade av fukt. Fukt kan bygga upp i inomhusmiljöer orsakar problem med elektriska ledningar, mögel, lukt och korrosion. Korrekt förebyggande stöd i att undvika dessa frågor, hålla dig ut på vattnet och njuter av din båt mer. En grundläggande förståelse för luftcirkulation och egenskaper fukt hjälper dig att hålla insidan av din båt så torr som möjligt. Saker du behöver
Elektriska avfuktare eller torkmedel
Screen material
Shop ljus
Liten fläkt
Bleach
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din båt för läckor. Regn och smältande snö kan och kommer att komma in i båtens innandöme. Kontrollera om ruttnat eller läckande gummilister runt ventiler och byt strippa vid behov. Kontrollera också för gemensamma strukturella läckor, som kan repareras genom att skrapa bort den gamla sealer och återförslutning med silikon. När du inte använder din båt under längre perioder eller om kraftigt regn väntas, täcka båten med en presenning eller duk. Bara göra detta om du kan behålla ventilation under övertäckningen.
2

Öppna en ventil på vardera sidan av båten när båten inte är i bruk, såvida regn förutspås. Håll borta föremål som håller hög fuktighet, såsom kuddar, borta från öppna ventiler. Eftersom ordentlig ventilation är nödvändigt, öppna några skåp, luckor och lådor för att tillåta luftcirkulation. Ta bort och torka alla tyger, kartor eller manualer eller kuddar som får våt medan båten är i bruk.
3

Placera en avfuktare inne i båten. En elektrisk avfuktare är effektiv även i kallt väder. Eftersom avfuktaren behöver ström, sätta upp det med rätt förlängningssladd och timer föreslås, vilket kan åstadkommas med ett utlopp kaj makt. Kom ihåg att avfuktaren dräneringskärlet tömmas regelbundet.
4

Upprätthålla en värmekälla och ge luftcirkulation när båten inte används. Om du bestämmer dig för att ge en värmekälla, bör du också se till luftcirkulation. En butik ljus med en 100-watts glödlampa och en liten fläkt fungerar. En timer kan ställas in för att ge nedvarvning mellanrum för lampan och fläkten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104355.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.