Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Cruise din segelbåt i Västindien

För att förbereda för en karibisk segling kryssning, ta en multipronged synsätt. Först, företaget upp cruising tidsramen. Om kapten och besättning har bara några månader finns, till exempel, kommer att begränsa kryssningen geografiska avstånd. Det andra, uppgradera båtens system för de utmaningar som offshore segling. Lägg ett själv-styrsystemet, nötkött upp seglen och rigg och uppgradering till en tung förankring systemet. Slutligen, ta lämplig motor underhåll, navigation och ombord första hjälpen kurser. Genomföra alla dessa förberedelser för att bli en kompetent kryssare som kan hantera alla scenario. Saker du behöver
karibiska ön sea map Review, komplett profil av öar kommer du att besöka
Land specifik information från US Department of State
Full uppsättning Caribbean sjökort
Lista över Caribbean marinor
Full reservdelslager
extra måltid ingredienser
Välsorterad medicinska kit
Visa fler instruktioner
1

besluta om din kryssning destinationer. Få en karibisk ö hav map (se Resurser nedan för prov map) för en visuell vy över hela Karibien, inklusive öns närhet. Upptäck en webbplats tillägnad turismen i Karibien för en kulturell profil av varje karibiska ön, inklusive attraktioner och faciliteter.
2

Få logistisk information för varje land. För inresa information ovanliga invandring eller kulturell praxis och annan landsspecifik information, besök Förenta staternas Department of State webbplats (se Resources nedan). De landsspecifika avsnittet ger enkel åtkomst till varje lands profil, inklusive eventuella resor varningar eller varningar besökare.
3

Köp en full uppsättning av karibiska diagram på din lokala yacht skeppshandel. Även den karibiska öar ligger relativt nära varandra, kommer att resa mellan öarna kräver en välplanerad segel som anser lokala väder-och sjöförhållanden.
4

Identifiera småbåtshamnar i din föreslagna cruising områden. Vid dåligt väder eller driftstörningar växel, kan du stoppa in en av flera marinor över hela den karibiska ön kedjan. Information om varje marina tjänster, och någon anknytning med logi eller turistanläggningar, kan hittas på http://www.caribbean-on-line.com/sailing/caribbean-marinas.shtml (se Resources nedan).

5

Lager ett komplett reservdelslager, tillsammans med extra måltid leveranser bör dåligt väder hålla dig till sjöss. Montera den mest kompletta medicinska kit möjligt. Fråga din läkare vilka medicinska förnödenheter och mediciner du lagligt kan bära ombord. Du måste lita på dina egna resurser för att lösa redskap haverier, elbrist och medicinska frågor.
6

Respektera lokala kulturella sedvänjor och bruk. Varje ö har sin egen kultur och oskrivna regler. Göra allt för att respektera dessa seder. Genom att göra så, kommer du visa att du respekterar att kultur och du kommer att vara mer sannolikt att godtas där. I ett vanligt exempel, kan vissa länder gynnar inte baddräkt-bär kvinnor i alla miljöer utom stranden. Om du ska på stan för att shoppa eller äta, att don lämplig klädsel visa din respekt.
7

Håll planer vätska. Om vänner eller familj kommer att ansluta dig till delar av kryssningen, betona att du kommer att försöka hårt för att komma fram till mötesplatsen i tid. Men, kanske du inte är bekväm med öns transiter i ogynnsamma väder-och sjöförhållanden. I så fall, låt säkerheten för fartyget och besättningen prioriteras.
8

alltid formulera en "Plan B" under färden. Till exempel, om du är bilismen precis utanför en stenig ö, och motorn plötsligt avslutas, vad är din omedelbara handlingsplan? Vad är din plan för ett sotigt propeller i hamn? Om du hade planerat ett möte med andra kryssare men en föränderlig vind gör att osäkra och obekväma, var har du nu gå? Du kanske har lite tid att reagera, så utvecklar era lösningar i förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103503.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.