Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Grand Canyon Tours från båt

En av världens stora underverk, är Grand Canyon en fantastisk uppvisning av rå skönhet. Det är 277 miles lång och 18 miles bred med ett djup av 1 mil. Rafting på den mäktiga Coloradofloden som snider genom ravinen är en populär sport för spänningen asylsökande. Guidad River Tours blandar nöje och säkerhet att göra vissa alla besökare njuta av åkturen. Dessa resor är inriktade på att behaga både första gången och kompetent takbjälkar. Grand Canyon Rafting

Din resa börjar i Las Vegas, där du kommer att flyga till Bar 10 Ranch vid kanten av Grand Canyon för en övernattning. Massor av Old West kul är tillgänglig för dig med ridning och countrymusik. En helikoptertur tar dig till Coloradofloden genom Whitmore Tvätta att börja två dagar, 97 mil rafting resa ned den undre ravinen till South Cove på Lake Mead.

Denna resa är den perfekta blandningen av milda forsar och milda strömmar. De underverk av Grand Canyon kommer att omge dig de sista miles när du kryssar förbi majestätiska kanjonväggarna. Den tre dagar långa turen inkluderar helikopterflygningar, en sakkunnig guide, all camping utrustning och måltider. Den här turen är perfekt för nybörjare takbjälkar och naturälskare som vill "få fötterna blöta."

Tour West

PO Box 333

Orem, UT 84059

800-45.309.107

twriver.com
Grand Canyon Dory Tour
< p> Inte alla floden resor är lika, och en dory tur kommer att ge dig en smak av något annat. En dory är en elegant, ädelträ båt som lätt skär genom vattnet, och ger en mjukare körning.

Efter en kort flygning från Las Vegas till en övernattning på Bar 10 Ranch, kommer du att ta en helikoptertur i kanjonen till Whitmore Wash på Coloradofloden bankerna att börja kryssningen. Denna resa har flera låg till medelhög lugn forsar. Turnén stannar längs floden ofta att låta dig ta natursköna vandringar och fotograferingar.

Slutdestinationen är den berömda nedre Grand Canyon med sina mjuka vågor. Den fyra dagar långa resan ingår helikopterflygningar, en sakkunnig guide och all camping utrustning och måltider. Resan är ett utmärkt val för takbjälkar på alla nivåer.

OARS

PO Box 67

Angels Camp, CA 95222

800-346-6277

Oars.com
Canyon Smooth Water Float Trip

Denna endags tur är skräddarsydd för nybörjare och familjer med barn i åldern 4 och uppåt. En lyxig bussresa tar dig från Glen Canyon Dam National Recreation Area för att starta 15-milen kryssning. Du kommer att njuta av den milda strömmar av Coloradofloden som rinner förbi Navajo landområden och Painted Desert. Efter lunchen, kommer du att resa en gammal område hällristning och ta en kort vandring. Turen inkluderar busstransport, en erfaren guide och lunch.

Papillon Grand Canyon Helicopters

3900 Paradise Rd., Suite 185

Las Vegas, NV 89169
< p> 888-635-7272

Papillon.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103672.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.