Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Checklista för segla jorden runt

Segling runt om i världen kan vara ett bra sätt att se olika länder och kulturer, men det är ingen liten bedrift och äventyrare måste vara beredda på några omständigheter. Noggrann planering och insamling av relevant förnödenheter kan spara en massa problem senare. Varje sjöman bör tänka på sina destinationer och där han kan fylla på leveranser på vägen. Första hjälpen Checklista
En stor förbandslåda är nödvändigt för långa seglatser.

Se till att du har en omfattande första hjälpen kit och all utrustning som du har använt, eller som kan ha gått ut, ersätts. Satsen bör innehålla allt för små skador (bandage och salva) till komfort objekt (läppbalsam och smärtstillande). Också inkluderar poster såsom selar, bränna salva och kortison kräm för mer allvarliga skador. Se till att du har tillräckligt med första hjälpen leveranser att pågå under längre ben för din resa. Du kan gå igenom poster såsom plåster och ögondroppar snabbt.
Planering
Planering för din resa kommer att bidra till att förhindra eventuella överraskningar.

Kontrollera att du har kartlagt ut din rutt och att du vet var din längsta ben av resan kommer att bli så att du kan planera därefter. Du måste fylla på färskvaror vid varje stopp du gör. Var noga med att byta ut några andra objekt som du har använt vid varje stopp. Byta första hjälpen är särskilt viktigt.

När du planerar din resa, ta reda på vilken typ av dokumentation som du måste ha på varje plats där du slutar. Glöm inte att få nödvändiga viseringar i förväg och se till att ditt pass är up-to-date och inte löper ut under den tid du kommer att vara borta.

Dubbelkolla att du har alla tillbehör du behöver för din navigation kit. Kompasser, pennor, linjaler och en loggbok är några av de objekt som du behöver.
PFDs och flytvästar
En flytväst eller flytväst kommer att hålla dig flytande i vattnet.

Alla som kommer att vara ombord ditt fartyg kommer att behöva en flytväst (flytväst) eller flytväst. PFDs är mindre skrymmande och kommer att hålla dig flytande när du är i vattnet. De är lättare att flytta runt i när du arbetar på båten. Flytvästar är konstruerade för att vända en medvetslös person över i vattnet. De finns i ljusa färger och har oftast en visselpipa. De är mer skrymmande men kommer hålla sig flytande längre än en flytväst.
Emergency Kit
Facklor kan hjälpa räddningspersonalen hitta din plats.

Du vet inte vad du kommer att ställas inför på en jorden runt-världen resa. Det är bra att vara beredd på allt. En nödsituation kit bör innehålla torkad mat och färskt vatten, signaler nöd, nödbelysning, visselpipor och en batteridriven radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103641.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.