Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad är en Underwater Scooter ?

Dykutrustning avser utrustning och redskap som är konstruerade för att göra dykning effektiv, säker och bekväm . Underwater skotrar används i djupa applikationer havet dykning . Range

En undervattens scooter , även kallad en dykare framdrivning fordon ( DPV ) , används av dykare för att öka dykning område , eller det djup som de kan sjunka in i en stor mängd vatten , såsom ett hav eller havet . Underwater skotrar möjliggöra dykare att bära ytterligare andningsgas och förbrukar en högre hastighet av andas på grund av mindre ansträngning.
Design

Underwater skotrar innehålla en elektrisk motor används för att driva propeller, eller en fläkt -enhet som överför kraft genom att omvandla den energi som produceras av fläktens rotation i en reaktionskraft , som kallas dragkraft. Propellern är separerad från dykaren av ett skyddande bur. Underwater skotrar är utformad för att behålla flytkraft när den inte drivs , och har en liten par handtag placerad vid den främre änden , så att en dykare att hålla på medan framdrivning .
Nackdelar

Underwater skotrar saknar flytkraft kontroll , vilket minskar dykare säkerhet . Underwater skotrar också kan orsaka barotrauma om en dykare dyker eller stiger för snabbt. Barotrauma hänvisar till skador på kroppens vävnader till följd av tryckförändringar mellan luft inom eller bredvid en mänsklig kropp och vätskan som omger kroppen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103922.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.