Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

4JH4 - HTE 110 HP Yanmar Marine Diesel Specifikationer

Den Yanmar 4JH4 - HTE marin dieselmotor är väl lämpad att driva många olika typer av båtar . På grund av dess lätta konstruktionen innehåller aluminiumlegeringar och potent kraft levereras via turboladdning , har många båtägare valt för tillförlitlig 4JH4 - HTE . Allmänna Motorspecifikationer

Den vattenkylda Yanmar 4JH4 - HTE är en fyrcylindrig fyrtakts dieselmotor. Den har direktinsprutning , är turboladdad och har en elektrisk start . Denna motor är torrvikt är £ 478 . Rotationsriktning vevaxeln är moturs .
Motor Interna Specifikationer

Yanmar 4JH4 - HTE har en cylindervolym på 121,7 cubic inches och har en borrning - och - takts mätning av 3,31 av 3,54 inches . Den maximala effekt vid vevaxeln är 110 hästkrafter vid 3.200 rpm . Kontinuerlig uteffekt på vevaxeln är 99 hästkrafter vid 3,101 rpm . Smörjsystemet är en sluten , tvingas systemet .
Motor Tillbehör Specifikationer

4JH4 - HTE har en elektrisk startsystem betyget på 12V - 1.4kW . Yanmar använder en 12V , 80 -amp generator med en 60 - amp generator som tillvalsutrustning . Kylsystemet använder färskvatten via en centrifugal vattenpump och gummi impeller sjövattenpump . Gummi-flexibla motorfästen är installerade på denna motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104096.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.