Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Tankar Båt Gas

gastankar är kritiska delar av utrustning i någon motorbåt, från minsta jolle till största yachter. Detta projekt utförs typiskt när fabriken bensintanken är på något sätt punkteras eller skadas, eller om du vill ändra bränslekapaciteten av båten. Korrekt installation av en bränsletank kan förhindra motorskador. Du bör alltid vidta lämpliga försiktighetsåtgärder när du arbetar med bränslesystem och arbeta försiktigt för att undvika eventuella olyckor. Saker du behöver
Bränsletank
Skruvmejslar
Hylsnyckelsats
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

koppla ur batteriet ur båten med en skiftnyckel. Detta kommer att förhindra oavsiktlig gnista och tändning.
2

Skruva befintliga slangklämmorna på kontakterna bränsleledning, med en skruvmejsel och sedan dra och tvinna ledningarna från tanken kontakten.

3

Ta monteringsklämmorna som håller bränsletanken på plats. Dra tanken på en öppen plats, är noga med att inte slita trådarna off den sändande enheten i processen.
4

Skruva den sändande enheten. Tappa så mycket bränsle som möjligt ur cylindern och in i tanken som du kan. Ställ den sändande enheten åt sidan på en ren yta.
5

Installera den sändande enheten till den nya bensintanken. Det är en bra idé att byta tätningen i denna process.
6

Skjut den nya tanken till samma plats som den gamla. Installera bränsleledningar och fyllning hals och fäst dem med slangklämmor. Dra monteringsklämmorna så att tanken inte glider omkring. Ta bort den gamla tanken från båten. Återanslut batterikablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103989.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.