Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire Lights på en svävare

Svävare kräver båt belysning eftersom de är både en vattenskoter och landfordon. Deras elektriska system liknar dem av bilar och båtar i att de typiskt köras på en 12-volts batteri. Dessa system använder en tvåtrådig arrangemang. Den röda tråden, den varma anslutningen levererar ström till ljuset. Den svarta ledningen är jordanslutningen och tillhandahåller vägen tillbaka till källan. Wiring svävare lampor är enkelt när du vet var du ska ansluta kablarna. Saker du behöver
Svart isolerad tråd tråd
strippor
Skarvhylsa
Tänger
Avbitare
Wrench
Red isolerad tråd
Säkring
Säkringshållare
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
Ground Connection
1

Strip 3/8 tum av isoleringen från en längd av svart isolerad tråd med en tråd strippa. Anslut den svarta kabeln till ljusets svart tråd med en butt-kontakt genom att sätta in en tråd i varje ände och komprimera trådarna med en tång.
2

Kör den svarta kabeln till svävaren batteri. Skär den med avbitare, och skala den till rätt längd.
3

Lossa minuspolen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Sätt i den svarta kabeln under terminalen, och dra åt den.
Strömanslutning
4

Strip 3/8 tum av isoleringen från en längd av rött isolerad tråd. Anslut den röda kabeln till den röda tråd som löper från ljuset med en butt-kontakt.
5

Kör den röda kabeln till brytaren används för att styra ljuset. Lossa de två polskruvar på baksidan av switchen. Sätt den röda kabeln i en av dessa terminaler, och dra åt den.
6

Strip 3/8 tum av isoleringen av ett nytt avsnitt av röd tråd. Sätt in den här ledaren i den andra terminalen på brytaren, och dra åt den.
7

Kör den röda kabeln till svävaren batteri. Klipp och skala kabeln till rätt längd. Anslut den röda ledningen till säkringshållaren s tråd med en butt-kontakt.
8

Lossa den positiva polen på batteriet och skjut säkringshållaren s tråd undertill. Dra åt terminalen ner med en skiftnyckel.
9

Sätt en säkring i en säkringshållare. Wrap alla anslutningar i eltejp, och fäst de lösa trådarna med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104714.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.